Vilken helg đŸ©·

Oj, jag vet inte vart jag ska börja. Egentligen vill jag bara gĂ„ och lĂ€gga mig men samtidigt vill jag blogga om denna magiska, roliga och alldeles alldeles underbara helg. 

Jag trodde att jag var smart nĂ€r jag bestĂ€mde mig för att Ă„ka till KungstrĂ€dgĂ„rden klockan sju pĂ„ morgonen. Jag var dĂ€r alltsĂ„ klockan 07.00 i hopp om att jag skulle vara alldeles ensam dĂ€r och kunna ta magiska bilder bland körsbĂ€rstrĂ€den. Men det var fler Ă€n jag som tĂ€nkte det. Och inte nĂ„gra heller. Utan massor med folk. Men vackert var det. SĂ„ sagolikt vackert, som att kliva in i den dĂ€r rosa drömmen. Dagen innan hade jag ocksĂ„ varit dĂ€r. Men det var vĂ€rt det.

Det slutade med pannkakor pĂ„ bröd och salt till frukost. Dock var det amerikanska pannkakor. Det blev Ă€ven en lĂ„ngpromenad i solen. En trött pudel och jag satt sedan pĂ„ bussen hem dĂ€r vi gick och la oss i nĂ„gon timme innan min lillasyster kom över dĂ„ hon skulle vara hundvakt medan jag skulle ivĂ€g pĂ„ tjejmiddag. 

Det var 50 tals tema pĂ„ tjejmiddagen och jag kom iklĂ€dd en svart liknande Marilyn MonroeklĂ€nning och diadem. VĂ€rdinnan hade dukat sĂ„ himla fint med sĂ„klart 50 tals feeling. Sen fick vi varsin goodie bag. 

Till middag var det knytis. Allas rĂ€tter var supergoda och vi Ă„t nĂ€stan konstant i Ă„tta timmar, mellan varven av dans. Åh herregud vad kul vi hade. Älskar temafester. 

Syster sov över hos mig och denna dag har spenderats med tvĂ„ av mina syskon, vi var i kaoset pĂ„ ikea i flera timmar och sedan middag pĂ„ donken. Kvalitetstid med ungdomarna. Jag kom hem för en liten stund sedan och ska krypa ner i sĂ€ngen. Kolla pĂ„ en serie och bara vara. Den hĂ€r tantelantisen Ă€r sĂ„ slut đŸ€Ł

Herregud vad denna helg innehöll sĂ„ mycket skratt, djupa samtal, vĂ€nskap, dans (Ă„h herreguuuuud vilka roliga dansvideor jag har) mat, massor av mat och min fina familj đŸ©·

FrĂ„n morgon till kvĂ€ll. Tack alla inblandade. FörlĂ„t för ett lite rörigt inlĂ€gg, men jag Ă€r helt fĂ€rdig, sĂ„ trött đŸ€Ł

Kram. 







AllmÀnt | | Kommentera |
Upp