specialiserad på bröllopmakeup

Frilansande makeup artist i stockholm
 

Med 19 års erfarenhet i branschen är jag idag specialiserad på bröllopsmakeup, och mitt företag är baserat på att exklusivt utföra makeuptjänster på den plats kunden önskar. 

Mitt mål är att skapa en vacker naturlig brudsminkning som ser perfekt ut på foto och håller hela dagen. När du kontaktar mig får du förstklassig service och kvalitet. 

Jag skräddarsyr en look som passar just dig efter dina önskemål och förutsättningar. Oavsett vilken stil du väljer gör jag en brudmakeup som känns lätt och fräsch att bära på din bröllopsdag. Jag vill skapa en brudmakeup som du känner dig bekväm och självsäker i på din bröllopsdag.

 

bröllop 2024

Ska du gifta dig? 

Vill du ha hjälp med en vacker och hållbar bröllopssminkning?

Lördagarna under högsäsong maj-okt är populära, så reservera ditt datum i tid. Ladda ner min fullständiga bröllopsmeny här:

 

festmakeup

Vill du ha hjälp med en snygg festsminkning?

Jag gör hembesök eller kommer till den plats du önskar.

Läs mer och boka här!

kontakt

Ord från mina kunder

"Jag vill tacka så hemskt mycket för i lördags. Alla var såå nöjda med sminkningarna, det blev över förväntan! Så glad att du ville komma och vara en del av vår dag."

"Stort stort tack för bästa make up, den höll hela natten och jag var så så nöjd. Vi hade en magisk dag/kväll/natt."

Stooort tack för att du fixade oss så himla fina i lördags!!! Vi är jättenöjda!!!  Det blev en magisk dag och kväll trots regnet och sminket höll perfekt hela dagen
(och brunchen dagen efter ☺️).

"Johanna, Tack tack tack för att du gjorde oss och vårt brudfölje så vackra! Vi hade sedan världens finaste och lyckligaste dag. Vi så tacksamma för att just du var med! "

"TACK för att du gjorde mig så fin i fredags, verkligen så glad att jag hittade dig! Du är ett riktigt proffs!"

Tack för ett kanonjobb! Proffsigt, punktligt och grymt trevlig och duktig:) 
Vi är nöjda ambassadörer för dig :)"

"Jag vill återigen tacka dig för att du gjorde min brudmakeup. Jag blev så nöjd och kände mig fin hela dagen. Jag överöstes av beröm och makeupen höll hela dagen och kvällen. Så tack!

"Johanna, tack snälla för en fantastisk sminkning!! Den höll skratt, tårar, svett, en natts sömn PLUS en frukost dagen efter!! Och sminkningen ser precis lika fin ut nu som igår. Tack så hemskt mycket för att du gjorde mig så fin!!! 

"Allt blev perfekt och din sminkning var fantastisk och perfekt avvägd. Ditt lugn och sköna stil gjorde mig bekväm också.
Tusen tack!"

"Fina, underbara Johanna, 
Stort tack för att du ville vara vår make-up artist på vår stora dag! Du är så otroligt duktig och vi är väldigt nöjda med resultatet på bilderna."

"Jag ville bara återigen tacka för din fantastiska insats på vår stora dag. Sminket, för oss alla, blev så fantastiskt bra och alla var otroligt nöjda med ditt arbete. Mitt smink blev precis det jag hade drömt om och ännu bättre! Det var dessutom så enkelt och lättsamt att ha dig där hela förmiddagen, det kändes riktigt bra när man ändå är så nervös och pirrig. :)"

"Otroligt bra sminkning. Höll hela dagen och natten. Alla frågade vem som sminkat mig, fick många positiva kommentarer."

"STORT tack för att du var med att bidrog till hur fantastisk vår bröllopsdag blev, sminket höll till 03 :)"

"Tusen tack för sminkningen i lördags! Jag kände mig så fin! (när nervositeten släppte ;) Dagen blev precis som vi ville ha den! Och jag grät när jag var tvungen att ta av fransarna :)"

"Tack snälla för din hjälp!
 Alla tyckte att jag var fin. Sminket satt perfekt. Jag var nästan lika snyggt sminkad igår, eftersom jag till slut slocknade av utmattning på hotellet! :)
 Behöver jag sminkhjälp igen hör jag av mig! Tack och kram"

"Ville bara berätta om sminket som satt heeeeela dagen, trots tårar och ett intensivt dansande fram till morgonen. Fick så mycket komplimanger om sminkningen och jag var så otroligt nöjd. Det var helt klockrent när allt kom på plats, sminket, håret och klänningen. Och min man tyckte även han att sminkningen var fantastisk. Så jag ville bara tacka och hoppas att jag har anledning att anlita dig någon mer gång, och även få chansen att rekommendera dig till andra!!"

"Du är såååå begåvad!!! Har aldrig känt mig så vacker. Nästa gång vi ses blir det på min bröllopsdag då du får göra mig lika fin. Tack!!!"

"Tack för att du satte pricken över i:et på mitt bröllop. Har aldrig känt mig vackrare.”

"Mitt största tack till dig för fantastisk make-up! Jag kände mig så vacker och den höll hela natten."

"Vill tacka dig så mycket för att du gjorde mig och min tärna vackra på min bröllopsdag. Jag fick den där glamorösa känslan som jag önskade och makeupen satt superbra under hela kvällen och natten! Jag blev jättenöjd och är glad att jag anlitade just dig."


"Tack så hemskt mycket för igår ! Fick komplimanger hela kvällen och det satt så fint ❤️"

Mina bröllopstips i lifestyle wedding

Artikeln kan du läsa HÄR.

Makeup för fest

Ska du på fest, gala eller kanske planerar du en möhippa? Jag gör allt ifrån en enkel festsminkning till glitter och glamour.
Jag skräddarsyr även sminkkurser i grupp för er möhippa. 
Jag kommer till den plats ni önskar. 
Boka din tid för festsminkning här!

Jag har samarbetat med en rad fantastiska fotografer genom åren. Kika gärna in på min PORTFOLIO.