Allt gick bra

Jaha, igår morse var det dags för operation och jag var lagom nervös.

Jag fick frågan om jag ville bli sövd men den här gången valde jag lugnande och bedövning eftersom läkaren sa att det absolut inte skulle göra ont. Det gjorde det inte heller och det gick fort. Glömde dock att ta med mig solglasögon, vilket rekommenderades. Jag är extremt ljusskänslig så jag var tacksam över att det var molnigt i huvudstaden igår.

Medan jag väntade på att bli hämtad av maken så satte jag mig på ett fik. Först då noterade jag att jag glömt ta av mig tossorna. Hur många som helst måste ha sett mig men ingen sa något. Funderade ett tag på det där: skulle du säga till någon? Jag skulle det, alla dagar i veckan. Även om det gäller andra saker. 

Jag mår bra och är hemma och vilar. Ögondroppar sex gånger om dagen i tre veckor. Inget smink och dessutom ska mascaror etc som jag tidigare använt, slängas.

Laddar inför helgen. Det är ju höstlov och det pågår en stor danstävling för mellansveriges tävlingsdansare. Malin, som äger Kindahls Dansskola, där 19-åringen numer jobbar, messade och skrev att det var kris med lagledare och frågade om jag kan rycka in på lördag. Det kan jag ju så klart. Ska bara stoppa bomull i öronen innan jag kommer.