Inlägget innehåller annonslänkar

Månadens Hudvård – Oktober – Laser

Den här månaden tänker jag inte lyfta en produkt utan istället blir det en hudvårdsbehandling.

En av mina närmaste vänner lider svårt av ytliga blodkärl. Både i ansiktet och på benen, men ansiktet har varit jobbigast. I våras släpade jag med henne till Irradiakliniken eftersom jag, genom mina besök där, fått reda på att laser är det perfekta vapnet för att få bort problemet. Kompisen blev otroligt nöjd och även fast jag inte kunde sätta mig in i hur det har känts att större delen av ens vuxna liv ha fjorton tusen mycket ytliga blodkärl i hela fejset, så kunde jag se hennes lättnad.

Hon var hemma hos mig i helgen och då sa hon att hon skulle boka ett nytt besök hos Irradia då hon har lite grand kvar att få bort.

Lite före- och efterbilder på kunder … som jag har lov att visa.

Nu har jag smörat med Viktoria, som äger Irradiakliniken, att mina kompis OCH ni läsare, plus era kompisar, får ett kraftigt rabatterat pris. En behandling av hela ansiktet kostar i normala fall 3500 kr men ni betalar 1900!

HÄR kan du läsa mer och HÄRkan du boka! MEN, för att du ska få rabatten, som bara gäller er läsare, eller era kompisar, så måste ni ange MONA i kommentars/meddelandefältet vid bokningen. Det här erbjudandet gäller hela november och december.

Är  bara tvungen att visa den här bilden. Vilken jäkla skillnad!

Dr Samira, som utför botox och fillers (bl a) har också ett erbjudande med fillers: nu kan ni få 1 ml och den andra för halva priset. 1 ml räcker till survecken runt munnen, för oss som ”lider” av det.  HÄRkan ni boka och samma sak gäller här: Skriv MONA i bokningen.

Själv var jag hos Dr Samira i fredags för min andra behandling av Profhilo.

Den i mitt tycke absolut bästa behandlingen för att tillföra huden fukt och det sitter dessutom i länge.

Profhilo ska man lägga så ytligt som möjligt för bästa resultat, därav dessa pluppar … som försvinner inom nåt dygn!

Jag gillar att vara ytlig och tänker att jag är tillräckligt gammal för att få lov att vara det utan att det ska hackas på en. Hellre öppen med det jag gör än att förneka det.