English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i augsti 2022

| 2022-08-07, 15:57

Augusti kom överraskande snabbt och vi lever ett ganska skönt liv med mestadels jobb på distans. Bra sommarväder (= inte för varmt). Roligt att jobba men det gör ju att inte så mycket annat blir gjort här hemma och det hade varit bra att få lite mer saker gjorda.

Just nu läser jag och Simon Slutet (började igår). Ska bli spännande! Känns lite tonårig… Vi får se om jag får skippa några delar av texten för att slippa röda kinder på honom. Skulle vilja bestämma mig för en ordning på faktaböcker och sen bara beta av dem. Kruxet är att så fort jag sätter mig och ska göra det så fastnar jag i att bläddra och att det är så många jag vill läsa nu. Nästan lite samma med romaner. Är just på väg att välja en ny och ska nog bläddra lite i mina listor.

Just nu tittar jag inte på så mycket. Vi klämde alla avsnitt av Murders in the building och väntar nu förväntansfullt på tisdagar då nytt avsnitt släpps. Vi har sett några filmer. Vi började kolla på Ms Marvel men får se om vi kommer förbi mer än 2 avsnitt.

Just nu lyssnar jag fortfarande på P1 men mest sommarprat och är uppe i 22 stycken nu faktiskt. Älskar det! Har med min halshögtalare som gör och det har blivit mer än vanligt. Det gör oxå att det har varit ok att gå med Raffe i Skarpnäck när han har återhämtat sig från sin tandoperation. Nu börjar jag bli redo för mer skog.

Just nu längtar jag efter att känna mig pigg. Ska börja med koffeinfritt kaffe och se om det gör någon skillnad. Längtar oxå efter utefrukostar med soluppgång! Främst längtar jag nog efter att ha en normal vardag. En utan alla anpassningar, oro, funderingar och special. Det känns dock rätt avlägset så brukar inte tänka på det.

Läs liknande hos: Enligt O, Erikas bokprat, Västmanländskan, Och dagarna går (Fiktiviteter – brukar ha)

Tidigare: 2022 – jan, feb, mars, april, maj, juni, juli
Samlingsöversikt


5 kommentarer to “Just nu i augsti 2022”

  1. enligt O says:

    Hoppas att du blir piggare! Har fastnat lite i Murders in the building med ska titta vidare!

    • Sue says:

      Oh! Den hade vi svårt att inte kolla på. Nu när vi måste vänta på avsnitten är det nästan så att det gör att vi inte kommer vidare…

  2. Sandra says:

    ❤️

  3. Anna Johansson says:

    P1 är en guldgruva, sommarprat och trädgårdsprogram följer jag och såklart allt bokrelaterat. Skönt att kunna podda det mesta numer. Krya på dig!

Kommentera