Inlägget innehåller annonslänkar

Julpynt på balkongen!

Välkomna ut på min balkong! Nu är den vinterklädd med granar, växter och massor med ljus. Jag älskar att göra det ombonat och mysigt utomhus! Det blir så mycket härligare under den här mörka årstiden och här ska vi njuta med varm glögg i vinter.

På instagram kan ni se en film från balkongen och ni är så många som ville veta vad jag fått tag i allt, därför har jag lagt bilder här på bloggen med inköpsställen och länkar så ni hittar.

Jag gillar att vara ute i god tid för att slippa stressa när alla ska inhandla inför advent och även ge er inspiration när ni ska pynta och fixa. Ett tips. Ös på! Dutta inte. Ju mer grönt desto bättre.
Tänkt även olika höjder, kika på blomlådorna hur jag gjorde. Gärna ojämt antal, tre är snyggare än fyra osv.

I blomlådorna som hänger har jag även lagt ”täckväv” runt om inuti och dragit upp så det sticker upp en bit. Den här väven finns i en större blomsterhandel, tex Plantagen. Blir så ombonat och mysigt!
Blomlådorna köpte jag också på Plantagen.

Mycket ljus gör det ombonat. Ljuslyktorna köpte jag på Plantagen men gillar även dessa HÄR ni ska kolla in.

Alla mina ljusslingor har varm/vit ljus. Jag gillar inte när det blir för gult, är det vitt blir det så fint sken! Jag köpte mina runt om på balkongen på Jula. Där kan du bygga ihop så det blir fler men ett uttag.

Jag köpte små söta renar förra året på Hemtex och en av dem fick flytta in i en lykta, där lade jag även mossa, ställde ett batteriljus och en ljusslinga, lite små kottar. Blev supermysigt.
Tips på små ljusslingor med 40 led och tunn fin slinga hittar ni HÄR. 

Härliga fällar har jag olika färger jag köpt HÄR. Denna i grått HÄR har jag haft många år, det är snyggt att blanda. Lägg ut på stolar och luta dig tillbaka med en glögg.

Krukorna är från flera olika ställen. Korg finns i de flesta blomsterbutikerna, jag köpte en i somras i Skövde på Blomsterhallen, en nu på Plantagen. Finns jättefina HÄR ni ska kolla in. Snyggt med olika höjder. Blanda gärna material, korg, keramik, zinkbaljor är också fint.

Tips! Kolla in DENNA ljuvliga låda till hyacinter i jul.

Till de runda blommorna har jag lagt DENNA ljusslinga med 40 led, perfekt för de mindreblommorna. Perfekt med timer också.

Här har jag lagt ”täckväv” runt om inuti och dragit upp så det sticker upp en bit. Den här väven finns i en större blomsterhandel, tex Plantagen. Pappas fina röda juläpplen fick också pryda granriset.

Till de störra granarna, (sockertopp, enar) så hade jag två av DENNA slinga. Eller köp på Plantagen som har liknande tunn. De har 20, 50 och 100. Jag skulle kört 100 på en större en.

HÄR har du en på 80 lampor som är superfin till en större en som jag har på bilderna.

Dessa slingor jag tipsat om är även snygga att ha som bordsdekoration, köpte flera förra året och det blir så fint när man ska duka!

Och så här ser det ut i dagsljus! Visst är det vackra hus överallt, älskar verkligen att bo här.