Inlägget innehåller annonslänkar

Snygg paljettkjol!

Första november i morgon! Känn på den 🙂 Och nu går det fort, jag har långa listor jag vill hinna med att göra. Jag älskar listor. Bak, mat, musik, glöggmys, julmys, julbord.. oj vad jag ser fram emot dessa två månader nu.

Men först ut är den snygga paljettkjolen jag hade förra veckan, det är kul att köra en tröja eller enkel top för att dressa ner den, eller en glittrig top till så är du smashing på julfesten! Jultröjan HÄR! 

Klicka HÄR för paljettkjolen. Den kommer ta slut så var snabba om ni vill ha den. Så jäkla snygg både till enkla stövlar eller höga pumps.

Och första julen på ett par år utan den hemska pandemin och alla restriktioner. Bara det är värt att fira!

Från premiären förra veckan på den häftiga julbutiken Partyland Christmasland ute på Konghälla i Kungälv, ska visa mer bilder i nästa inlägg. Missa inte kika in om ni är där.

Den HÄR beiga blusen är det många som frågat efter på stories, den är som en dröm. Finns även rött HÄR.

Den kommer också ta slut när som helst men nu har jag påmint er. Normal i storlek men ingen stretch så ni tänker på det. Dock inte tight utan en bra modell. Rak i midjan. Jag har 38/40.


Jag har de bruna byxorna jag tipsat om innan som nu är påfyllt HÄR. Skönaste byxorna och funkar till allt!

Nu ska jag kliva av tåget, idag har jag varit hos Lisa-Marie i Skövde och hälsat på henne och även en fika med pappa så det var mysigt!