BETALT ANNONSSAMARBETE MED Skincity

Sköna hudvårdstips hos Skincity!

Jag älskar hudvård som ni nog vet och vill lyfta Skincity som jag ofta beställer från. Här finns hur mycket som helst, jag gillar att testa olika märken och produkter men har även fått bra hjälp av deras duktiga hudvårdsterapeuter!

Visste ni att Skincity har över 35 hudvårdsterapeuter som finns där för att hjälpa dig på telefon, chatt och mail. Hur bra som helst när man behöver hjälp med vilka produkter man ska beställa.

Och vill ni boosta hyn nu inför vintern eller fylla på någon av er favoritprodukt får ni 22% rabatt på allt hos Skincity fram till 6/11! (ej reavaror och presentkort) med koden JOHANNA22

Sedan gillar jag produkter som ger resultat! Och det gör bland annat Filorgas produkter. Som motverkar och reducerar ålderstecken. Mamma mia så sjukt bra resultat man får. Masken är en favorit! Men gillar även deras ögonkrämer och nattkrämen jag ofta använder. 

Filorga grundades 1987 som det första franska laboratoriet inom estetisk medicin, där utformade och utvecklade de ursprungligen injicerbara produkter som användes av ledande specialistläkare världen över. Idag säljer Filorga hudvård i mer än 70 länder.

Filorga Oxygen Glow mask finns HÄR!

Jag använder även Filorgas Reverse Eyes ögonkräm som ger lyster och det känns ”fastare” under ögat. Så bra kräm. Tänk på att alltid ”dutta” lätt med fingertoppen och klappa in produkten.
Ögonkrämen finns HÄR.

Sedan gillar jag även Filorgas Time- Filler night som är en nattcreme som reducerar och motverkar rynkor. Hyaluronsyra och kollagenboosters ger en ”filler-effekt” som jämnar ut djupa rynkor.

Perfekt för mogen hy och blir som ”filler effekt” och slätar ut huden. Klicka HÄR.

Och vet ni, använder ni rätt hudvård för er hy så sitter sminket bättre. Sminket ser ofta lite tråkigt och torrt ut om man inte är noggrann med sin hudvård.

Jag beställde även en ny handkräm från Clarins, älskar den doften och huden blir sammetslen! Produkten smälter in i huden och klibbar inte. Ta hand om era händer också nu när den kalla och torra luften är på väg. HÄR.

Glöm inte koden JOHANNA22 så får ni hela 22% rabatt på allt hos Skincity (inte reavaror eller presentkort) fram tills 6/11.

Ni hittar  Skincity HÄR!