BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bobbys Hair Care

Så får du snyggare hår!

Jag har ju tipsat er om Bobbys produkter förut och är jätteglad att ni också tyckte om dem! Han har tagit fram dessa produkter efter 30 år som duktig frisör så han vet vad som krävs!  

Jag får ofta frågan hur man stylar håret bäst, många undrar även varför frisyren inte håller osv.   

Vet ni vad knepet är? Jo, bra produkter när du tvättar håret. Det hjälper inte att köpa en mirakelprodukt som ska användas någon gång i bland. Det allra viktigaste är att du använder bra produkter när du tvättar håret. Det är grunden för en snygg styling men förstås också för att få bättre kvalité på ditt hår. 

Missa inte rabattkoden längre ner som ger er 20% rabatt på allt! 

Bobbys produkter är vårdande och innehåller mycket fukt. Och ju kallare det är ute- desto mer fukt krävs för annars blir håret frissigt och svårt att styla. 

Ett tips är också att faktiskt försöka att inte tvätta håret för ofta. Stå ut. När man duschar kan man ju duscha upp i nacken och runt om hårfästet om du tränat tex. 

Är man genomsvettig hela håret, ja då vill man förstås tvätta man kan räcka med att skölja. Jag tvättar mitt hår 1 gång i veckan. Därför är det bättre kvalité och håret slits inte av som det lätt kan göra om du tvättar för ofta och ju mer du tvättar desto torrare längder och fetare hårbotten. 

Var noga med balsam efter schampot, låt det gärna sitta någon minut så det hinner gå in i håret. 

Passa på nu med min kod Johanna så får ni 20% rabatt i 24 timmar på allt hos Bobbys Haircare! Efter ett dygn blir det 15% rabatt.

Nu kan ni alltså köpa lyxpaketet för endast 399k mot ord pris 499kr! Då får du schampo,balsam,torrschampo och hårspray. Underbara produkter som även doftar ljuvligt men inte starkt. 

Passar både män och kvinnor. Janne har lagt beslag på hårsprayen och han tycker den är riktigt bra. Glöm inte värmeskydd och den underbara håroljan!