Inlägget innehåller annonslänkar

Träningen är igång och Nordic Wellness 25 år!

En grej jag gillar med hösten och vintern är att det är skönare att gå in på gymet och nu är jag igång. Kroppen svarar!

Tränar ni på gymet mer nu när det blir mörkt så tidigt?

Efter min operation förra året tappade jag träningen helt och mådde verkligen skit med alla komplikationer jag fick, sedan den hemska tröttheten av hormonraset. Det blev som en ond cirkel med allt.

(Från Nordic Wellness Järntorget där jag tränar nu)

Men raska promenader funkade, lite jogging men sen helt stopp. Svullen mage var i vägen och kändes som kroppen vägde bly.

Men äntligen börjar kroppen svarar bättre och bättre. Magen är inte lika svullen, även om jag opererade mig nu igen för knappt 2 veckor sedan då de korrigerade ärret, än så länge har det läkt fint. Ska visa bilder för ni verkar vara en hel del som vill göra eller har gjort samma operation. HÄR kan ni läsa om den operationen.

Men åh vilka härliga träningspass jag haft på gymet nu, förra veckan blev det tre sköna pass, den här veckan körde jag överkropp igår och ben idag. Helt underbart! Vågar inte köra mage än men annars går det fint. Ska leta upp några grupp pass också, tänk när jag och tjejerna hemma tränade spinning eller body pump flera gånger  i veckan.

Träningstoppen HÄR. Röhnish har sköna och snygga träningsplagg, du hittar mer HÄR. 

Det var helt underbart och det var ”vår egentid tillsammans”.
Så har ni äldre ungdomar tex på gymnasiet som har mycket plugg och inte mycket tid över, passa på att umgås när ni tränar, eller någon middag ihop varje vecka. De stunderna är värt så mycket och jag saknar mina barn varje minut efter de flyttade ut. Usch det är en hemsk sorg och man tappar nästan sin identitet. När den yngsta flyttar kan jag säga att då är man inte tuff. Ja jag vet, det är så livet ska vara och allt det där, men det var hemskt.

Nordic Wellness fyller 25 år! Tränar ni på gym? Om inte så måste ni testa deras gym, passa på den här veckan när de har massa erbjudanden och kalas, prova på träningar och tävlingar! Tårta också minsann 😉

Nu ska jag stänga datorn efter kommit hem från hockey i Scandinavium och Frölunda vann över Brynäs, det var kul!