Inlägget innehåller annonslänkar

Sparklingmässan Göteborg 2022

Hoppas ni har en fin helg! Är i på Sparklingmässan i Göteborg i helgen? Jag var där med vänner igår. Vilken lyx det är att ha så mycket kul i staden man nu bor i, jag njuter varje dag av att bo här 100% nu! Allt kul som händer, men även Slottsskogen och allt runt omkring där vi bor på Linné.

Spetsblusen HÄR. (25% rabatt nu, superfin på.)

Missa inte god champagne om ni är på mässan eller ska dit ikväll, dessa två var underbara. Så goda! Inte testat dem förut så det är kul att smaka på lite annat.

Mötte upp Hanna och Erika, alltid lika kul att ses.

Magnus Carlsson har ju både rosevin och rose bubbel, missa inte den Uncorked vines på mässan! Rosebubblet är riktigt gott.
Snart kommer hans rödvin också, ryktas om att det är ett riktigt höjdarvin!

Sedan kom darling efter jobbet.

Vår duktiga vän Thomas stod i Dito event, ni känner nog igen Göteborgs Cavan. Visst är den snygg? Thomas har ritat den! Och en god cava.

Och Thomas är gift med min fina författarkollega Helen Stommel (vänster på bilden) som släppte sin tredje bok ”Av allt ont” för några veckor sedan. Här med hennes härliga granne Sara. Vet ni vad hon jobbar med? Rättspykiater. Typ pluggat 14 år och är så sjukt skarpt, men galet rolig! Så rolig kväll igår.

Efter några timmar på mässan gick vi till Blackstone. Jag tog oxfilén, alltid lika bra där. Vill du ha bra kött ska du gå dit, även deras tonfisk är min favorit. Så nöjda med allt igår!

Tog potatisgratäng, olika såser, deras tillbehör är ljuvliga. Kantearellsmöret, bean, pepparkräm.

Vid 23 var vi hemma så det var skönt, älskar när man istället ses tidigt ute så är man människa dagen efter när det inte blir så sent.

Idag har Janne åkt upp till Stockholm för att träffa hans son Erik och Oliwer, blir mysigt för dem att ses själva i helgen.
Hittade en svart jacka och mössa som jag skickade med, visst är det kul med lite coola kläder på barn, tycker svart är snyggt speciellt på killar.

Jackan HÄR, den söta mössan HÄR. Oliwer är 3,5 år så hoppas detta passar.

Chokladnallen hittade jag på mässan igår, så mycket kul i deras stora chokladmonter.

Nu har jag varit ute och gått en långrunda, jobbat och fixat klart utkast på samarbete som ska in.

Ikväll ska vi på Crossroads på Scandinavium!

Ha en fin helg! Missa inte hänga med mig på Stories HÄR.