Trött efter narkosen

TACK för alla hejarop efter min lilla operation som jag har skrivit om HÄR. Ingreppet jag gjorde var alltså en liten korrigering i ärret som stramade och satt fast inne i buken efter min hystrektomi.

Och idag har jag varit tillbaka på Carlanderska för en koll.

De har skurit upp ärret en bit, lossat allt och sytt om. Så fantastiskt ändå hur ”lätt” man kan fixa till det, även om narkosen och ingreppet känns så här dagarna efter.

Läkaren sa att det finns ingenting i buken som kan gå sönder, jag kan leva precis som vanligt eftersom det är ytligt sytt. Snacka om skillnad mot förra gången vid min hysterektomi. Var ju inte människa på över sju veckor…

Det allra värsta var ångesten inför narkosen.  Men om jag pratar och berättar om det, så hoppas jag det kan hjälpa någon som känner samma skräck som jag. Det går ju bra när man väl är där!

Lucy gör mig sällskap här i soffan vid datorn.

Fick så fina röda rosor när jag kom hem från operationen. Älsklingen!

Men man är trött efter en narkos, det är ett ingrepp, lite mörbultad känns det som. Men mår annars prima. Tänk vad kroppen är fantastisk ändå att ta hand om allt nu.

Har varit på Carlanderska idag och fått nytt förband och de kikade så allt såg fint ut. Om ni vågar titta kan jag visa er bilder vad de har gjort.

Idag är jag medbjuden av vänner på en AW efter 17, ska nog se om jag orka gå med en liten stund. Sköterskan sa att det är bara bra att komma igång så jag ska nog vila mig i form så jag kan sminka mig och fixa mig lite i eftermiddag!

Vet hur provocerande det kan vara om man vill ”upp för tidigt” från soffan men jag mår ju bra! Ingenting i såret kan gå fel för att man är uppe och rör sig.

Tusen tack än en gång för er fina omtanke.