BETALT ANNONSSAMARBETE MED Disneyland Paris

Walt Disney Studios park

Dag nummer två! Och det blev inte bara ett besök till DisneyLand utan även till Walt Disney Studios park. Det är två parker som ligger bredvid varandra. Egentligen är det ingen större skillnad på dom tycker jag, det är otroligt roliga attraktioner på båda ställena. Inne på Walt Disney Studios Park får man inte missa RC racer, ratatouille och crush coaster. Det finns ett enormt spökhus också men dit skulle jag aldrig våra gå in. Sådant är det värsta jag vet.

Vi sprang mellan parkerna från 11.00 till 19.00 med stopp för lunch, godis och popcorn. I vanliga Disneyland Paris får man inte missa Hyperspace Mountain, Star Tours, Big Thunder Mountain, Indiana Jones och Pirates of the Caribbean. Så roliga. Sally som är 1.38 fick åka alla förutom Indiana Jones (1,40 cm gräns.. de är noga!).

Kvalitén på allt som parkerna erbjuder är väldigt hög, det största feedbacken från vår familj är att det är brist på restauranger i parkerna. Har man inte förbokat är det i princip kört. Har man möjlighet så är det bättre att ta med sig lunch tycker jag.

Här kommer dagens alla bilder:

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär det ser ut i början av Walt Disney Studios Park.

Paul Sundvik

Walt Disney Studios park, även den en söt liten sagovärld.

Paul Sundvik

RC Racer i Walt Disney studios parken, det var den läskigaste som jag åkte idag, på andraplats kommer Hyperspace.

Copyright 2022. All rights reserved.

Bakom skymtar ni spökhuset… (Även denna i studioparken)

Copyright 2022. All rights reserved.

Man kan direkt ana hur hemskt det är där inne. Om någon har varit i Spökhuset får ni gärna skriva hur det var!

Paul Sundvik

Marvelfigurerna klättrade runt på husen

Paul Sundvik

Tillbaka till DisneyLand Paris, vi knatade runt 15 060 steg idag. Vi åkte några till karuseller och sedan var det dags för paraden.

Paul Sundvik

Under en halvtimma så blev det en pampig parad

Paul Sundvik

Vi kom dit lite sent och det var fullproppat längs trottoaren, tänk er prideparaden. Men jag frågade en kvinna om inte barnen kunde få ställa sig framme med henne, Paul och jag ställde oss bakom.

Paul Sundvik

Det var säkert 7-8 enorma vagnar på rad, med Disneys olika karaktärer. Varenda Disneyprinsessa stod och vinkade (Sally var överlycklig över att Askkungen hade vinkat till henne) och lite mer läskiga figurer. Allt var enormt påkostat.

Paul Sundvik

Läskigt men roligt.

Paul Sundvik

Vid sju lämnade vi parken, åt en snabb middag och tog en taxi från Disneyland Paris in till Paris. Det går snabbare med tåget men vi orkade inte greja så vi åkte istället direkt till hotellet. Barnen sov i taxin när vi kom fram så dom hann inte se Paris från taxin. Men imorgon ska vi visa barnen runt. Det blir roligt!

Kram och godnatt.