Ånger…

Dagen har bjudit på många olika saker, möte med jurister, inspelning av en kampanj, poddinspelning med Sheila, träning, signerat papper för en ny investering, jag kliver nämligen in i ett jättespännande bolag snart. Sedan har jag handlat strumpor till barnen och hämtat ut linser.  Allt innan 16.00, puh. Men jag började tidigt på morgonen. Sedan hämtade Paul och jag äntligen barnen!

Copyright 2022. All rights reserved.

Detta var tredje gången som jag tränade på Impulse Fitness. Man har på sig en spännande ”rymddräkt” som är blöt och sedan får du impulser skickade in i musklerna flera gånger per sekund. Impulserna tränar alltså musklerna explosivt. Jag har alltid haft svårt att träna magen och magen är det som jag har haft mest komplex för. Så det ska bli roligt att se om jag får en bättre core. Man blir knappt svettig av impulseträningen så det är bara att borsta håret, ta på läppstift och gå där ifrån efter 20 minuters träning.

Copyright 2022. All rights reserved.

Höjdpunkten för dagen var såklart att hämta barnen. Men jag sa en sak som jag har gått och grämt mig över hela kvällen. När Sally sprang emot mig och gav en kram så är det första jag säger ”men gud vilka smutsiga gympaskor du har på dig, dom kan vi inte ha med på resan”. Istället borde jag ha sagt ”Jag älskar dig'” och sånt som jag alltid säger när vi ses. Prat om skorna skulle jag ha väntat med till imorgon när det är dags att åka. Det är inte viktigt.

Tänk om jag fick henne att känna sig ful?

Jag vet inte om Sally tänkte så mycket på det, men det kändes så fel i magen efteråt. Istället för att visa henne kärlek så klagade jag på hennes skor. Uhhhh. Nu när jag skriver det här får jag så dåligt samvete att jag vill gå och lägga mig i hennes säng och krama om henne. Jag ångrar det så mycket.

Men, efteråt så ville jag göra något mysigt så vi åt tacosmiddag på Senor Bob. Vi äter alltid något festligt när barnen kommer över till oss på onsdagar, det brukar bli tacos eller egna pizzor men eftersom vi reser imorgon så orkade jag inte handla massor och laga mat. Tacos på restaurang fick bli en bra lösning.

Efter att Gillis och Sally hade somnat ikväll så har jag suttit med jobb. Jag är strax färdig. Imorgon ska det packas och sedan väntar Disney land Paris, det ser vi fram emot.

Kram.