BETALT ANNONSSAMARBETE MED Löwengrip Beauty

Nya dofter!

Ett knep jag tidigt snappade upp från att bli stylad avhårstylister är att man kan använda torrschampo som stylingprodukt. Det går snabbt att jobba upp den effekt man vill ha och de tillför textur – något som får stylingen att hålla längre och får håret att kännas fylligare.

Copyright 2022. All rights reserved.


Nu släpper Löwengrip tre nya torrschampon och utökar sitt sortiment av Good To Go – Dry Shampoos, som sedan tidigare består av flera torrschampon med olika härliga dofter och i två olika stadgor (en volym- och texturstadga och en lättare stadga för dig som föredrar ett mjukare resultat). De finns även i transparent formulering och en som passarbrunetter: Good To Go – Dry Shampoo For Brown Hair. Något för alla, helt enkelt. Priset ligger på 159 kr för 250 ml.

Först och främst har Löwengrip släppt sitt torrschampo i en helt ny, fräsch doft av Soft Breeze & Bergamot. Den nya doften kommer både i volym- och texturstadgan Good To Go – Dry Shampoo Soft Breeze & Bergamot såväl som i denfjäderlätta stadgan Good To Go – Light Dry Shampoo Soft Breeze & Bergamot. Denna doft är så otroligt fräsch, den passar dig som föredrar rena och lätta dofter. Light-versionen ger håret en nytvättad känsla där längderna känns mjuka och utan att addera för mycket volym. Volym- och texturversionen fräschar upp håret och tillför samtidigt volym, textur och stadga. Torrschampo och stylingprodukt i ett! Det är så smidigt att snabbt fräscha upp håret mellan hårtvättarna.

Jag vill även tipsa om att Löwengrips bästsäljande torrschampodoft Caramel & Cream nu även finns i den lätta stadgan, för dig som gillar doften och föredrar mindre textur. Då kan du spana in Good To Go – Light Dry ShampooCaramel & Cream.

Med min rabattkod ISABELLA25 får du 25% på hela Löwengrips sortiment. Good To Go – Dry Shampoo blir ditt för endast 120 kr – in och hitta just din favoritdoft och stadga!