Hellre jobba här

Såhär såg vi ut när vi skulle ut på en drink och middag igår:

Copyright 2022. All rights reserved.

Klänning från Andres Sarda. Jag fick bara med mig ett par svarta klackar vilket jag har stört mig på under hela resan. 

Badrummet är så högt i tak att det inte ryms på en bild, ska fota på ett annorlunda sätt senare för det är så pampigt! Jag kan aldrig sluta tänka på Downton Abbey när jag bor såhär. Jag fascineras och blir lite avis. Jag vill också gå runt i långa klänningar och vistas i fina miljöer hela dagarna. Å andra sidan gillar jag ju att jobba så den tidsepoken hade inte passat mig så bra i alla fall… hmm.

För att göra det bästa av den trista 2022-situationen gällande kläder och miljö så försöker jag klä mig så stiligt som jag kan om dagarna oavsett vad jag ska göra. Samt befinna mig i miljöer som är lyxiga. Det fyller på mitt kreativitets-konto i hjärnan.

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär ser hotellet ut på kvällen, personalen kommer alltid och hämtar oss med en buggy men vi har vi förklarat ödmjukt att vi gillar att gå trots uppförsbacke. Eftersom Passalacqua har så få rum på hotellet trots den enorma byggnaden så har personalen stenkoll på var man befinner sig. De måste ha en radio som meddelar varandra att ”nu kommer dom, var redo” för tex ska man ner till poolen så kommer en person direkt med handdukar. Personalen ligger steget före överallt, det är imponerande.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi gick ner till ett enkelt ställe igår, jag åt gnocchi med tomatsås. Enkelt är bäst i det här landet.

Copyright 2022. All rights reserved.

Påväg tillbaka till hotellet blev jag chockad av denna staty men efter en stund såg jag att det var en gitarr som stack ut ha ha.

Copyright 2022. All rights reserved.

Påväg till frukosten imorse, denna byggnad!!

Paul Sundvik

Såhär har vi suttit sedan 11.00 och nu är den 14.00 och vi ska ta en lunchpaus innan mer jobb här igen.

Paul skriver på sin barnbok och jag sitter med potentiella investeringar vi ska göra samt texter till diverse jobb. I vanliga fall när reser vi runt så hinner vi uppleva mycket men denna resa tog vi med oss allt jobb vi hade hemma så vi har inte hunnit uppleva något alls på hotellet. Ingen träning, inget spa, inget poolhäng eller bilutflykter. Lite trist men så blir det ibland!  Vi kände det att hellre jobba härifrån än ifrån än från köksbordet hemma. Men vi kommer tillbaka!

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär ser poolområdet ut. Vi satt här en timma igår kväll och jobbade men då hade solen gått ner tyvärr.

Vi hörs imorgon! Kram.