Tröjan krympte och Italien

Jag vaknade lite deppig idag. Jag får alltid en backlash några dagar efter jag har varit supersocial. Igår ville jag inte gå ut och inte idag heller. Paul och jag skulle egentligen på en middag ikväll med nära vänner på Teatergrillen men jag ringde till vännerna och förklarade läget. Istället frågade jag om inte Paul orkade köpa sushi till oss och det gjorde han.  Så istället för att vara supertjusigt klädd med ett glas dyrt vin i handen på en fin restaurang så blev det Pauls för stora t-shirt med hål i under armen och fem lax och fem avokado ätandes direkt från lådan.

Det är inte heller fel.

Men imorgon åker Paul och jag till Italien och då kommer ångesten försvinna redan på planet. Jag mår alltid bra när jag är iväg, Paul är likadan. Jag har tvättat massor igår och idag men jag misslyckades med en stickad tröja. Nu får Sally den…

Copyright 2022. All rights reserved.

Typiskt. Tröjan gled med utan att jag såg den i all mörk tvätt.

Det är 22-23 grader i Italien just nu vilket innebär att jag kanske måste gräva i mina sommarlådor som står i källaren.

Vi har en hel del plåtningar och jobb att spela in de kommande dagarna men mellan varven är det sol och pasta så dagarna är verkligen välkomna.

Nu ska jag packa klart och sedan gå och lägga mig, i samband med att jag varit låg sedan i söndags har jag blivit så extremt trött, men det brukar hänga ihop. Socialt dränerad. Men dagarna innan har varit så roliga så det har varit värt det helt klart.

Vi hörs från Italien imorgon, kram!