Ni kommer hata mig

När Paul fyllde år i lördags så hade vi ätit så mycket tårta att han verkligen inte önskade sig det på sängen. Han äter dessutom äggröra på morgonen så det kändes fel att låta den tallriken följa med upp, det skulle bara bli kallt. Därför såg brickan ut såhär när vi smög upp:

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag fick en sån enorm flashbacks från förlossningen när jag såg uppställningen på brickan. Ni vet, när bebisen ligger på bröstet och brickan kommer in, ser det inte exakt likadant ut? Plus ostsmörgåsen dock. Jag var tvungen att fota av he he.

Vårt kort, som vänsterhänt har jag ingen vacker handstil. Barnen har skrivit sina namn själva men det är ingen skillnad. Mina i:n har alltid sett ut som Z. Det började med att i:et var snirkligt som skrivstil men nu har jag liksom slarvat till det. Måste bättra mig.

Varenda ord på kortet kommer från hjärtat från oss tre.

Paul fick en slips, näsduk, ett par Chelsea boots och ett undervattens-dykhus. Han fick ju en ny kamera av mig förra året och jag tycker att han borde dyka med den istället. Nu fotar han med en mindre kamera som han redan har ett dykhus till, bilderna har ju såklart blivit fantastiska men det ska vi spännande att se kvalitén med nya kameran under vattnet. Denna var sjukt svår att få tag på. Varje dykhus tillverkas efter beställning.

… Nu kommer ni att bli superarga. Men Paul fick byta alla presenter som han hade köpt till mig. Han är väldigt bra på gåvor men denna gång blev det inte rätt. Jag hade bara önskat mig smycken och skor (som vanligt) men smyckena var inte helt hundra. Prislappen på allt är hög så det är bara extremt dumt om jag inte använder allt.

Det är bättre att jag väljer ut först. Många tycker nog att det är helt galet att göra så, jag förstår det. Men jag är så svår att köpa till så det är bättre att göra så. Jag inser ibland att jag är en rätt krävande och ”dyr” flickvän men jag är generös mot honom också så det går väl jämt ut. Det är kul med presenter oavsett.

På tal om roliga saker så bokade jag Disney Land Paris för familjen från torsdag-söndag under höstlovet. Vi är så peppade!

Kram.