Flera timmars träning på 20 minuter

Jag gick på mitt andra pass hos Impulse Fitness idag. Man tränar hela kroppen på 20 minuter och ett pass motsvarar flera timmars styrketräning (enligt företaget). Det är inte direkt en vanlig sorts pt-träning utan du står på samma plats och gör enkla träningsövningar medan du får impulser skickade in till musklerna.

När jag fick höra om det här först tänkte jag att det här måste vara nutidens svar på märkliga TV-shops träningsprylar. Men nu har jag gått två gånger och träningsvärken är helt galen. Endorfinerna studsade i kroppen när jag var klar. Jag hoppade ner i klackarna efteråt superlycklig.

Copyright 2022. All rights reserved.

Man blir inte svettig så det är bara att ta på kläderna och gå ut efter 20 minuter. Sjukt bra!

Copyright 2022. All rights reserved.

Påväg mot lunch med en väninna, i mina färgglada Roger Vivier-klackar. Dom köpte jag i Milano förra året.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi åt lax på Astoria, väldigt trevligt! Efter 2,5 timma var det dags för ärenden.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag har infört en regel hemma hos mig och det är att jag ska ta slut på allt i skönhetsväg innan jag köper nytt.

Det går inte alltid men det har blivit betydligt bättre. Dessa fyra köper jag om, år efter år. Tarte har de bästa concealerna. Jag brukar köpa två olika nyanser, först tar jag den i min hudton och använder under ögonen och på akneärren (försvinner i princip helt). Sedan går jag in med den ljusa under ögonen men också som en upp och nervänd triangel ner mot näsan. Jag får visa på bild någon gång. Ansiktet ljusas upp fint.

Från Erborian köper jag alltid deras CC red correct. Det är en primer som känns silkig/silicon som gör att sminket sätter sig perfekt. Dessutom är jag ju rätt röd om kinderna/ärren så krämen jämnar ut hudtonen. Från Laneige så köper jag alltid deras läppbalsam, jag har alltid köpt lip sleeping mask på burk men nu testade jag tuben. Den är lättare men också betydligt mer glossig. Perfekt på dagarna.

Vid fyra hämtade jag barnen och sedan har det varit en rush med läxor (måndagar är matteläxor), matlagning, duschande och hänga upp/vika tvätt. Jag har lidit av sömnbrist i flera dagar med 5-6 timmars sömn per natt så jag ska strax gå och lägga mig. Jag behöver helst åtta timmar för att känna mig utvilad.

Hoppas att ni har haft en fin start på veckan!

Kram.