Vi fyller år!

Herregud vilken helg! Den har gått i ett så det har varit omöjligt att uppdatera. Allt började ju på fredagsmorgonen då Paul, Gillis och Sally kom in och sjöng vackert för mig. Jag fick vackra teckningar av barnen och fina smycken av Paul. Smycken och skor är den enda jag önskar mig av honom. Ge mig inget som jag behöver, säger jag alltid.

Under dagen hade Nordea private Banking bjudit in mig till ett seminarium om inflation och räntor. Jag vill verkligen lära mig mer så jag tog med mig Paul och så var vi där och lyssnade. Väldigt intressant men också oroväckande. Men det tar vi inte nu.

Halv fyra var det dags att börja preppa för födelsedagsfesten. Min lillasyster med pojkvän kom hem till oss för att sova över och passa barnen. Paul och jag gjorde oss ordning, visade Julia och Hugo var gömman var med chips, popcorn och choklad var och pussade barnen hejdå. Sally och Gillis längtade tills att vi skulle gå, bra betyg!

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag bar en klänning från Carmen Marc Valvo.

Den är vintage och är ca 35 år gammal men det syns inte ett dugg. Klänningen har en tillhörande bolero med axelvadd. Minns inte när jag använde en bolero sist. Var jag i Sallys ålder kanske?

Copyright 2022. All rights reserved.

Tillsammans fyllde vi 87 år hehe. När vi fyller 90 år tillsammans får vi ställa till med något enormt firande!

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi hade abonnerat restaurang Quai på Lidingö. I onsdags så stod vi utan lokal helt plötsligt och då ringde vi dit och frågade om vi kunde boka hela restaurangen. Jag var säker på att det inte skulle gå men killarna löste det. Så snällt! Quai ligger vid vattnet i Dahlénum och vi har bara ätit brunch där en gång tidigare och maten var så bra då så det känns väldigt tryggt att flytta festen dit.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi hade valt att servera en klassisk skagen med löjrom till förrätt, dock på brioche. Till varmrätt blev det kronhjort med pumpa, kantareller och timjanstekt potatis. Plus sky och en god sås som jag inte minns vad det var. Vi serverade såklart tårta till efterrätt och sedan var det fri bar så alla drack olika drinkar. Väldigt lyckat!

Copyright 2022. All rights reserved.

Det blev en väldigt festlig stämning .. Men ingen visste var som väntande under kvällen…

Copyright 2022. All rights reserved.

Marisol och Stina

Copyright 2022. All rights reserved.

Min äldsta vän Denise, från gymnasietiden.

Jag hade tagit hjälp av en tårtdesigner för att skapa varsin tårta. Jag ville ha en klassisk tårta med chokad och Dulce de Leche inuti.

Pauls tårta inspirerades av havet … Och en kamera på toppen. Smaken var vanilj, grädde och hallon.

Bröllopsvibbar… :- )

Copyright 2022. All rights reserved.

23.30 kom en enorm dubbeldeckare med bar och discogolv. Ni som har följt mig länge kanske minns att jag hyrde exakt samma bil när jag fyllde 20 år och hade en maskerad. Det ser ut som att det snöar på bilden men det är såklart fejksnö som sprutades ut.

Copyright 2022. All rights reserved.

Bussen körde runt i 45 minuter och alla dansade! Efter ett tag när vi cirkulerade i stan så började vännerna klura över var vi skulle stanna. Ingen gissade rätt hehe.

Destinationen var Moyagi. En karaokeklubb! Jag hade bokat ett enormt rum och där sjöng vi för fulla muggar tills 02.

Copyright 2022. All rights reserved.

I och med att klockan hade passerat 00.00 så var det Paul som fyllde år, vi sjöng för honom och sedan sjöng vi ännu mer. Halv fyra var Paul och jag i säng. Tacksamma för världens bästa vänner!

Igår så väntade även Halloweenfest men mer om det senare :- )

Kram.