Födelsedagsplanering

Paul och jag besökte restaurangen igår där vi ska ha vår gemensamma födelsedagsmiddag på fredag. Det är första gången som vi samlar alla våra vänner på en och samma plats. Vi har abonnerat hela restaurangen för att kvällen ska bli mer privat. Det ska bli så roligt! Jag fyller 32 och Paul 55. Åldersskillnaden ser så stor ut när man skriver ut det i siffror men det är något som jag aldrig tänker på. Vi är så peppade! Igår valde vi ut menyn, vinerna och musik. Jag fotade av alla bord för att kunna göra bordsplacering.

Copyright 2022. All rights reserved.

När vi var klara på restaurangen så blev det ett glas på Cadierbaren på Grand hotel. Vi mötte upp en killkompis till mig som var på besök i Stockholm. Han skulle vidare på middag sedan så Paul och jag gick 50 meter ifrån Grand hotel till Matbaren.

Copyright 2022. All rights reserved.

Paul och jag äter ute fler dagar i veckan än vad vi gör hemma så restauranger är ”vardag” för oss (på gott och ont). Men vissa restauranger känns mer som ”ett riktigt restaurangbesök”. Igår kändes det som en riktig date night utan en anledning egentligen. Det var nog extra mysigt för Paul och jag pratade framtid.

Vissa män älskar att prata om hur privatlivet ska se ut framför ”Här ska vi gifta oss, här ska vi bli gamla älskling”. Så är inte Paul. Inte för fem öre. Jag får dra ur honom framtidstankar. Och ibland behöver jag ta ett djupt andetag innan jag säger något för jag vet aldrig om det landar väl eller om han säger ”Måste vi prata om det där nu”. När jag skriver det så kanske det låter som att han inte riktigt känns säker på vår relation men det är inte det. Jag har försökt analysera och jag tror att det handlar om något pojk:igt sätt att se livet. Han funderar inte på förlovning/giftemål/barn utan livet glider liksom på.

Copyright 2022. All rights reserved.

Idag så kom äntligen barnen hem! Vi firade med tacos och provning av våra Halloweenkostymer. Vi ska på Halloweenfest på lördag!

Kram.