Välgörenhetsgala

I lördags så skrev jag ju att det kändes som en bal på slottet när vi var på en gala i Blå Hallen i Stadshuset. Ännu mer ”bal på slottet” kändes det som när Project Playground hade sin välgörenhetsgala igår på Nationalmuseet. Jag bar ju en klänning från Frida Jonsvens och från början visade klänningen alldeles för mycket byst men Frida lyckades sy på extra blommor två timmar innan galan började, puh.

Copyright 2022. All rights reserved.

Tada.. Borttrollade!

Så här ser ni hår & make up bättre. Camilla gjorde en mittbena och kammade sidorna väldigt slickat bakåt och satte fast hårspännen bakom öronen. Sedan tuppade hon håret på huvudet för att få ”upp” det. Jag hade aldrig haft denna frisyr innan så det kändes roligt.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag kände mig väldigt fin under kvällen!

Copyright 2022. All rights reserved.

Det var inte lätt att gå runt med klänningen. Extra utmanade var det när jag behövde gå på toaletten. Jag fick liksom backa in och hålla upp hela klänningen som en stor fluffig boll i knät. Jag är dessutom alltid extremt hygienisk så jag fick be Paul komma in när jag skulle tvätta händerna ordentligt. Jag vill inte att klänningen skulle släpa på marken där inne.

Jag har alltid haft en grej för just att tvätta händerna ordentligt. Redan innan coronan stod jag där vid handfatet i 30 sekunder och tvålade rejält. Eftersom jag alltid har haft långa naglar har tvättprocessen varit ännu viktigare. Jag har fört över tvätta-händerna-hysterin på mina barn och vi blir faktiskt aldrig sjuka. Barnen har inte haft en enda förkylning under hela terminen.

Copyright 2022. All rights reserved.

Här ser ni mönstret bättre. Klänningen tog 100 timmar att sy.

Copyright 2022. All rights reserved.

Det var en fördrink inne i salen på Nationalmuseet där det står en massa vackra pelare. Sedan väntade middagen i restaurangen. Vad kan vi ha varit .. 100 gäster? Man satt bredvid sin respektive. Jag älskar när man gör så. Det är såklart mer socialt att splittra men jag tycker alltid att man har som roligast när man får sitta tillsammans.

Copyright 2022. All rights reserved.

Edvin Törnblom var kvällens konferencier, så rolig!

Copyright 2022. All rights reserved.

Det auktionerades otroligt fina saker och alla pengar går ju till Project  Playground. Vi budade på en resa, en pryl och en tavla. Beloppen blev enorma så de första två släppte vi tidigt men tavlan köpte vi. Konstnären var på plats vilket var roligt så han kunde berätta om målningen. Historien bakom var om en liten flicka i Sydafrika så tavlan ska få hänga i Sallys rum.

Copyright 2022. All rights reserved.

Prins Carl Philip auktionerade ut två nätter på ishotellet, där har han designat en svit.

Copyright 2022. All rights reserved.

Prinsessan Sofia och jag hade båda valt blommigt. Kvällen var väldigt trevlig och organisationen fick in mycket pengar vilket var syftet.

Om ni vill kan ni läsa mer om Project Playground här. 

Kram!