Ilands-problem big time

Ikväll ska vi på Project Playgrounds årliga gala. Det är en välgörenhetsgala som Prinsessan Sofia har startat och hjälper utsatta barn i Sverige och Sydafrika. Vi har varit på den ett flertal gånger och det är alltid lika kul. Förra året budade vi hem Höga Kusten-resan så vi får se vad vi budar på ikväll.  Det blev så märkligt under förra årets budgivning för Paul och jag satt vid ett runt bord men en eller två personer i mellan, minns inte riktigt. Hur som helst så såg vi inte varandra och båda la bud så vi budade mot varandra. Lite kul.

Det har varit världens stress idag. Jag ska bära en superfin klänning av Frida Jonsvens men när jag testade klänningen i hennes ateljé såg allt jättefint ut. Dock behövde jag brösttejp för att trotsa tyngdlagen (klänningen är öppen i ryggen) så jag var förbi min vän Veronica under lunchen idag på hennes kontor. Hon jobbar med underkläder.

Copyright 2022. All rights reserved.

Men när jag provade klänningen i ett annat ljus så såg vi att brösten syntes. Bröstvårtan gick att dölja men liksom själva bröstkanterna såg man i vissa vinklar.

Jag fick panik. Klockan var halv tre och galan börjar klockan 18.00 ikväll. Hur fort kan man sy? Men jag ringde Frida och vi bor nära varandra så hon kunde sy på några extra blommor. Dock skulle jag sminkas vid 15.00 (galalook tar tid) så hela schemat blev fel. Men allt löste sig, Paul åkte iväg med klänningen till Frida och jag kunde börja sminkas och föna håret för 20 minuter sedan. Jag bloggar medan håret blir torrt.

Det hade varit så trist att inte kunna gå ikväll. Jag har flera fina galaklänningar hemma men alla är för små. Med klädkoden smoking måste klänningen gå ner till fötterna och det är svårt att hitta sådana klänningar i sista minuten. Men men, snart kommer Frida över till mig. Det brukar samlas in stora belopp till organisationen under en sån här kväll vilket är väldigt viktigt.

Kram.