Pressevent för vår produktserie ”mood me”.

.

Sorry för frånvaro här på bloggen men jag har haft fullt upp i dagarna 4.

I torsdags var det pressevent för vår nya möbelserie ”mood me” i Sthlm i just Monluxsviten! Ett år sedan vi satt och ritade och skissade på Ekerö, och nu finns allt ute! Underbar känsla. Vägen dit. Ingen ”walk in the park” men med det här teamet Mathias Mörlin och Per Holknekt är det bara roligt!

Och när vi får fint mottaganden och lovord av såväl prisbelönta möbeldesignerns, arkitekter, journalister och kunder. Då är vartenda nedlagd timme värt det!!

Nu åker vi ! Möbler med justerbart ljus hörni. Svagt, starkt, varmt, kallt… Tune in, turn on. Vilken stämning vill du sätta i ditt hem?

Dream team! Jag, Mathias Mörlin och Per Holknekt. Att jobba med dessa två är inte bara galet roligt, utan stultande och inspirerande. Vi är kunniga på olika områden vilket gör oss till ett riktigt dream team.

Vår nya cabinette! Perfekt till nattduksbord eller i en liten hall. Byggd efter forskning. Vakna till kallt ljus och koppla av i varmare svagare ljus.

Våra speglar i blästrad metall finns i färgerna svart och champagne.

Bubbel och snittar som sig bör när man firar 1 års ritande och produktion som nu har blivit färdiga produkter.

Vårt sidetable. Som om det svävar. Down light. Lite som att lägga locket på en kokande gryta. Lugnar och ger en vacker sofistikerad känsla till rummet.

Finns även i svart ask.

Piedestalerna. Briljanta lösningen som inte tidigare funnits på marknaden. Från 0-6500 kelvin. Svagt till starkt sken.

Brunt och blått. Älskar.

Monluxsviten, som vi fått äran att inreda. Platsbyggd bokhylla med inbyggd spegel. Så fint.

En förskräckt Mathias efter att ha satt sig i soffan där jag precis puffat kuddarna minutrarna innan gästerna anländer. Haha… Do not mess with the designer.

Utsikten från sviten. Ljuvlig.

Och sist men inte minst våra lampetter. I lager i början av december men går att förboka redan nu på vår hemsida. Finns i deep bronze och deep grey.

Xshore kungen Konrad Bergström på besök i sviten.

Doreen Månsson dom också bloggar här på Sköna hem och som är aktuell i tv i programmet Kompani Svan.

Dogges alltid glad med positiv energi! Hans favorit, spegeln och piedestalen!

Over and out från Sthlm. Tack alla som kom!