OKTOBER, DU VAR FIN!

Känner du som jag? Vart tog oktober vägen? Är nästan tvungen att kika i min kamerarulle på telefonen för att förstå att oktober var här och FLÖG förbi. Det har varit många barnvagnspromenader, flera liter kaffe och många timmars ”mamma-ventilering” med vänner. Dålig sömn. Adeles magknip. Garderobsrensning. Oktober har också bjudit på en massa ny matinspiration då vi börjat med Hello Fresh matkasse. Fredagarna har blivit något speciellt för mig och Elliot. Det är kul (och absolut intensivt) att göra utflykter med honom och Adele på fredagar. Naturhistoriska, Tekniska museet, playdates med nya vänner och gamla vänner och full fart..

Det känns skönt att varje fredag går all min fokus till Elliot och vad han vill göra. Adele får lite ‘hänga med’ i vagnen eller i selen. Men det är skönt för mammahjärtat att tanka på med Elliot-tid.

Vi har hunnit med en del mys också. På söndagar blir det ofta en Disneyfilm på eftermiddagen, popcorn och häng i soffan. Ni vet, när man varit i två lekparker, gått och gått och fått massa frisk höstluft, käkat korvlunch på stan och är helt färdig. Det är nog min favoritstund på helgen. 

KRAM/E