PÅ SENASTE!

Hej godingar! Hur mår ni? Hoppas ni haft en skön helg, kanske har du också fått vila lite i helgen? Igår (söndag) tog jag och Adele en eftermiddagslur på ca 2 timmar. Ni vet när man lägger sig för att amma och ska bara blunda en liiiiten stund och vaknar som en ny människa två timmar senare. Sån lycka! Idag går jag dock runt här hemma och känner mig ganska frustrerad.. får liksom ingenting gjort. Och detta lilla blogginlägg har jag fått börja om på 27 gånger nu.. pga en liten tjej som vägrar ligga själv idag. Så fort jag lägger ifrån mig henne så vaknar hon på minst tre minuter, det är som om hon känner att jag är någon meter bort och inte fastklistrad mot hennes hud. Spelar ingen roll hur tungt hon sover när jag lägger ner henne. Idag är det bara en sån dag helt enkelt. Så, nu skriver jag med en hand och håller Adele med den andra. Det går långsamt men – make it work!! I fredags var Elliot hemma och vi började dagen med att vara hundvakt åt söta Stella, grannens hund.

Elliot tyckte det var så kul – även om han är lite smått rädd för hundar, han fick vara godis-ansvarig och gav Stella en godis var femte meter! Lyllos Stella som hade Elliot som hundvakt hehe! Sen hade vi en playdate med Elliots bästis från förskolan. Dom är så otroligt söta ihop, fnissar och skrattar hela tiden. 

Den här lilla tösen blev alltså 8 veckor i lördags. Så galet! Vi har som vanligt ute på en lång höstpromenad i solen i lördags. Sedan hamnade vi på ett cafe på Karlvägen. Elliot har precis fått en Spiderman dräkt (till Halloween) och den var såklart på heeela helgen! Det var dock svårt att förklara att han inte fick ha på sig dräkten till förskolan i morse.. Jag visste att det skulle bli svårt, klart han ville ha den på sig idag igen.. Men det gick till slut, fick köra Paw Patrol byxor i stället!

Jag älskar verkligen den här årstiden hörni. Eftersom jag var höggravid i somras så känns det som om det tagit tills NU för att liksom kyla ner sig. Herregud vad jag var varm och SVULLEN. Det är kanske därför jag uppskattar hösten lite extra just i år. Känns som jag kan andas igen.
Jag måste bara ner i källaren och ta upp alla mina varmare jackor som väntar där nere. (Jaaa hade hoppats på att hinna det idag, men om en timme är det hämtning ju, och sedan ska Elliot och Adele göra nya pass). Har dock en skinnkavaj som jag köpte i våras som äntligen fått komma till användning. Plus mina nya STÖVLARRRR som jag är så kär i!

Den här veckan kommer gå i ett hörni. Jag har planer varje dag. Även om det kanske bara är EN grej om dagen så är det projekt nog med lillen ju. Jag ser så mycket fram emot fredag – min älskade yogastudio fyller hela 10 år och det ska FIRAS! KRAM /E