KLARA, FÄRDIGA, HÖSTMYS!!

Hej kära ni! Hoppas ni mår bra. Jag mår bra men jag inser att jag nog måste dra ner på mina förväntningar/krav på mig själv just nu. Säg att jag vaknar och på en minut hinner komma på 15 grejer jag vill göra/känner att jag behöver få gjort den dagen (tex.

blogga, dammsuga, svara på mail, lägga ut en jacka till försäljning, betala räkningar, slänga in den där tvätten, byta lakan, hämta ut ett paket.. ja inga STORA grejer liksom) men sen går hela förmiddagen och jag hinner kanske få TVÅ saker gjorda. Det är svårt med en liten som gärna sitter fast på ens bröst HELA TIDEN. Hon somnar gärna i min famn/på mig, men vaknar nio gånger av tio gånger när jag försöker lägga ner henne. Ja.. Idag var en sådan dag. Jag känner mig så himla frustrerad över att jag inte kan hinna med allt som jag vanligtvis kan hinna med. Men, jag måste helt enkelt acceptera att det får vara så nu. Och det är såå svårt för mig att ta in. Hade tex. tänkt att detta inlägg skulle ut igår och att jag idag skulle hinna skriva sista delen av min förlossningsberättelse. Hahahaha who am I kidding.. Det får ta den tid det tar helt enkelt..
Hur var helgen?? Min helg var så fin. Det blir alltid bäst när vi inte har några planer och bara tar helgen som den kommer. I lördags tog vi en promenad till Tessinparken där det är ‘Bondens marknad’ på lördagar. Åh så mysigt, det var faktiskt första gången på den marknaden för vår lilla familj. Bara att se alla färger, allt gott, alla stolta försäljare, och sedan ta en fika – det gjorde min helg. Så enkelt och så himla mysigt.. Elliot älskade det och innan vi gick hemåt sa han ”Mamma, det här var en jättebra dag”. Gullis!

Det märks att hösten är här nu. Det har regnat helt galet mycket i helgen, och såklart var vi ute i den värsta skuren, haha! Nä men det blev som en dusch ju, ganska mysigt ändå. Vi fick pausa promenaden och ‘gömma’ oss under ett tak en stund. 

Elliot är så fin med sin syster..

Han sjunger och spelar gitarr för henne. Han tycker inte hon är jätterolig såklart, och han härmar hennes skrik och låtsas skrika ”jag vill ha maaaat”.. haha. Så fort hon gnäller säger han till mig att han tror att hon vill ha mjölk. Han har koll han.. 

Tänk att hon redan är FEM VECKOR.

Snälla, kan någon bara stanna tiden NU? Hon har även börjat få lite hormonprickar, dom brukar ju komma någonstans mellan 4-6 veckors ålder.. Adele fick även på sig en klänning för första gången i lördags för att fira sin fem veckors-dag. Titta så fin hon blev.. 

Söndags var ju också regn och rusk och jag fick ett infall att BAKA! Ni vet ju att jag inte gillar att baka och att det händer kanske max tre gånger om året. Så ja, i söndags blev det bakning för andra gången i år. Bananbröd med kanel och hallon. Alltså det blev SÅ gott. Det enda som faktiskt fick mig att känna att det var kul att baka var att Elliot tyckte det blev så himla gott. Det gjorde mig så otroligt glad så jag kände att det var värt det. Jag bli liksom stressad av att följa recept på det viset med så många ingredienser och det blir bara en himla massa disk när man bakar.. Nä det är inte min grej. Men gott blev det, det måste jag säga.
Till er som vill ha receptet så finns det HÄR, det var det första som dök upp när jag googlade på bananbröd. Jag slängde även i lite kanel i smeten och hallon på toppen!
KRAM!