PÅ SENASTE..

Fina ni, ja som ni märker tar det lite längre tid mellan uppdateringarna just nu. Vissa dagar är enklare än andra att få saker gjort.. Vissa dagar är jag glad om jag hinner med en dusch och att få gå på toaletten i lugn och ro. Ni vet ju hur det är. Ibland är nätterna så jobbiga att jag känner mig bakfull och suddig i hela skallen dagen efter.. Orkar knappt tänka, orkar knappt klä på mig, och när klockan blir 16.00 och Elliot kommer hem vet jag inte om jag ens fått i mig lunch den dagen. Det ammas, vilas, vi myser, gosar, byter blöjor, slänger in tvätt, hänger upp tvätt, viker in tvätt. Alla plagg har antingen intorkad bröstmjölk på dem, eller kräk, eller gult bebis-bajs. Ja, så ser liksom dagarna ut här hemma.. 

Det blir såklart en del fina promenader också. Jag älskar september och att se hösten komma. Ibland är det enkelt att komma ut, ibland är planen att gå ut men det kanske inte alltid blir så. Och det är ok. 

Adele är så fin. Jag kan inte sluta titta på henne, ibland saknar jag henne om hon sovit längre än två timmar. Då vill ja ta upp henne, dofta på henne.. konstigt det där.


Elliot är världens stoltaste storebror. Jag ska skriva ett inlägg om hur han har hanterat förändringen här hemma med en lillasyster.. Det är såklart inte bara guld och gröna skogar. Jag har såååå konstiga grejer/känslor/tankar att skriva av mig om – det kommer! Och jag ser fram emot att dela med mig lite kring den här första tiden som tvåbarnsmamma, ni kommer säkert vara många som känner igen er. Men först – tredje delen av min förlossningsberättelse.. Stay tuned! KRAAM, E