Söndag 2 oktober. Skene till Trean!

Hej igen! Det gick vägen! Skene klarade av att bli bästa tvåa och på så sätt kvalificera sig till nästa års division 3, men det satt ganska långt inne. För att ta det från början, så inledde Skene med att göra 1-0 redan efter 9 min. 2-0 kom i slutet på första halvlek och i den andra matchen av intresse, Trollhättan-Skara, ledde de sistnämnda med samma siffror. Därmed var det fördel för Skene i halvtid. Båda lagen stod då på 49 poäng och +25 i målskillnad, men Skene hade 9 fler gjorda mål. I den andra halvleken gjorde Rydboholm 1-2 efter sju minuter och då var Skara i förarsätet. De svart/vitas spel var också något krampaktigt, så jag kände mig lite nervös. När 18 minuter gått av andra halvlek i Trollhättan, gjorde hemmalaget 1-2 och därmed var Skene åter först. Det var ju dock liten marginal, så nervositeten var intakt, men på tre minuter - mellan 28:e och 31:a minuten i andra halvlek - lossnade allt för mina svart/vita favoriter. Då gick Skene från 1-2 till 1-5 och saken var i praktiken klar. I det läget var Skara piskade att göra fyra mål på Trollhättan. Några fler mål blev det inte i Trollhättan och ett tröttkört samt uppgivet Rydboholm, släppte in ytterligare två mål. Skene vann alltså med hela 7-1 och avancemanget var definitivt klart. STORT GRATTIS!!! P.S. För Tottenham gick det sämre. Förlust mot Arsenal med 3-1. Många matcher återstår dock och inga lag brukar gå obesegrade genom Premier League. Arsenal brukar dessutom vinna dessa derbyn på sin hemmaarena, medan Tottenham likaledes har för vana att också vinna hemma, så jag tar det inte alltför allvarligt.   Vi hörs!