Downtown Camper by Scandic – ett snyggt och inspirerande livsstilshotell

När dottern och jag var i Stockholm i förra veckan bodde vi på Downtown Camper by Scandic – ett coolt och inspirerande livsstilshotell på perfekt läge mitt i city.

På hemsidan beskriver de sig själva som ”ett basecamp för urbana upptäckare”. Här möts natur och storstad och som hotellgäst kan man ta del av en rad olika aktiviteter, allt ifrån yoga och wellness till upptäcksfärder och inspirationsföreläsningar. Jag hade gärna varit med på ett yogapass, men det fanns tyvärr inte tid till det den här gången.

Jag kunde dock inte låta bli att fota lite bland de många olika miljöerna med snygg färgsättning, genomtänkt inredning och trivsam atmosfär. Och tänk så mycket rätt ljussättning och belysning gör. Här vill man gärna uppehålla sig och vara en del av gemenskapen.

Det finns även möjlighet att ta med sig jobbet och arbeta här med olika flexibla upplägg – alltifrån enstaka dagar ”coworking” till konferenser eller möten i en rad olika miljöer – fysiskt eller digitalt.

Så inspirerande! Om detta hotell hade funnits här i närheten hade jag absolut nyttjat den möjligheten emellanåt. Hit återvänder jag gärna!

Ha nu en riktigt skön dag!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *