fredag 9 september 2022

Fredagen den nionde september 2022

Jag kliver aldrig upp före klockan tolv på dagarna, jag är en kvällsmänniska. Så när jag skulle besöka ortopedkliniken klockan 08:30 idag så var jag knappast på strålande humör, här på ortopedkliniken fick jag stygnen bortplockade och det var knappast en skön känsla. Sen fick jag komma in till rehabiliterings-avdelningen och här satt vi och böjde på mina fingrar, det gick ganska bra.

Efter sjukhusbesöket stack jag och min vän Pontus ut på en promenad och vi gick en mil och väl hemma igen väntade jag på att klockan skulle bli 14 då Sveriges mobiloperatörer öppnade upp förhandsbokningarna av Iphone 14, jag klickade hem en Iphone 14 Pro Max och jävlar var dyr den är - tack för det Sveriges skatter, moms, moms på skatten, skatt på momsen och fan och hans jävla moms-skatt!

På kvällen stack jag ner till Engelska Puben där jag och Markus sjöng karaoke, något som jag tycker är skitkul helt plötsligt. Sen blev jag erbjuden ett jobb på puben som karaoke-värd och som jag kommer tacka ja till, men det blir ju först i slutet av november då jag inte är sjukskriven. Får se om jobbet finns kvar då, den som har en lever får se. Tack för att du besöker tomasvarg.se



- Här sitter det en jävla massa stygn som ska plockas bort



- Jag valde rosa idag



- Jag äter inte surströmming, men företagets logga är vacker



- Små-läcker



- Gul bil!?



- Bokat en svart Iphone 14 Pro Max

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar