lördag 2 juli 2022

Nytt stöd med cowboystil - 5 cm för brett

Nytillverkade delar kan ibland vara fantastiska men lika gärna missfoster som aldrig borde ha sålts. De nytillverkade stöden till Puch Florida och äldre MS och VS-modeller tillhör de sistnämnda. Här ett nytt jämfört med ett original. Det nya är 27 cm brett i basen när ett original är 22. Min undran är varför inte kopiera stödet rakt av. Ingen konstig del och relativt enkel att tillverka. Jag har mejlat NTS som är den stora grossisten och som tar fram och nytillverkar delar. Får jag svar gör jag ett inlägg. 

Här ett mejl jag fick av mopedrenovering.se när jag frågade dem om bredden med anledning av att de hade ett stöd i nytt utförande på sin hemsida. 

 Hej Mikael, Vad vi vet och lyckats hitta så finns det bara en tillverkare av dessa, våra ser ut att ha samma mått som den du skickade, cc 26cm Vi har påtalat detta för NTS i omgångar. Så tyvärr är det nog bara begagnat som gäller för din del om du vill vara på originalmåttet, annars bygga om eller tänka att den står stadigare när den är bredare. -- Mvh Samuel Edling https://www.mopedrenovering.se/ info@mopedrenovering.se


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv här om du vill kommunicera med mig. Du kan också mejla till puchdakota1966@gmail.com

Leta i den här bloggen