< div id=”header ”>< / div>

onsdag 14 september 2022

SD nu större än C i Varberg


 Jag har följt sverigedemokraterna i många år och skulle kunna skriva en vitbok om dess historia lokalt i mitt närområde.

Men jag avstår idag då de gjort sitt bästa val någonsin i årets val.

Det är viktigt att inga verkar se orsaken till att de vuxit och varför. Många jag känner har röstat på SD och bland etablerade partier har de avfärdast att de ska frysas ut inte släppas in eller avfärdas som någon arvtagare till en person i Tyskland som ville bygga tredje riket 

Jag själv har min bakgrund att arbetat på Monark i Varberg i många år dess innan haft olika jobb och fick avsluta min karriär i ett ohjälpligt utanförskap som socialfall innan mitt människovärde upprättades som pensionär.

Jag var en av medgrundare till Miljöpartiet där jag frystes ut såg dess förändring till ett elitparti och hur de lämnade gräsrotsstadiet.

Min politiska kapacitet tog mest tillvara under 90-talet där jag som miljöpartist var given etta och kunde samarbeta med samtliga partier men aldrig gjorde någon karriär egentligen då jag var och är idealist.

SD som vuxit fram har haft ett gediget arbete för att få fotfäste under samma tid jag hamnade i utanförskapet men vill påstå att det var lättare för mig att etablera mig i politiken som miljöpartist som jag till slut lämnade i slutet på 2018.

SD har nu tagit över den rollen jag känner att MP hade på 90-talet men betydligt mer välorganiserade och med kompetent folk. Blir intressant att följa fortsättningen

Mitt sista uppdrag var i kultur och fritidsnämnden där jag hade bra samarbete med alliansen och hjälpte de ledamöter som SD vakt in att lära sig det politiska i nämnden. Fy Pierre men jag pratade med alla även S som jag hade mycket gemensamt med.

SD har i min kommun nu blivit större än det parti centern som dominerade min kommun och satte i opposition 1994 genom ett mycket bra samarbete med S och V då jag bodde på Sörse ett område byggt på 70-talet med lågt valdeltagande. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Bara bra dom 7 partierna håller på och "fryser ut" SD, ja även på riksplan folk tycker inte om detta och med det kommer SD växa ännu mer.
Centern är ju ett bra exempel på detta.