Ekonomibyrån - TV om börsen


 

Jag har precis tittat på senaste avsnittet av Ekonomibyrån på SVT med Carolina Neurath som jag tycker är duktig. Likt många andra program är det dock inte programledaren som är grejen utan det är diskussionen ihop med gästerna. I det senaste avsnittet är Molly Guggenheimer, Simon Blecher och Peter Benson med.

Tre riktigt vassa gäster och det blir ett bra snack om börsen. Nedgången som varit, hur man kan tänka om den och vad man skall tro om börsen i framtiden. Aktier är en folksport och väldigt många är oroliga nu efter att börsen gått ned kring 30 procent och långt mer än så i vissa aktier.

Det här var ett bra avsnitt och det är ett samtal som helt vanligt folk kan ta till sig. Inget fancy pants-snack som bara finansfolk förstår.

28 minuter långt. Direktlänk till avsnittet nedan:

https://www.svtplay.se/video/37052369/ekonomibyran/ekonomibyran-sasong-6-avsnitt-5?info=visa


2 kommentarer:

  1. Ett bra program, och Molly tyckte jag tillförde mer än nästan alla andra gäster gjort av de avsnitt jag sett. Men via det programmet, där jag ofta försökt följa vad gästerna säger, har jag ju lärt mig att mycket är gissningar, ibland mer eller mindre kvalificerade, och att ingen kan sia särskilt långt in i framtiden ens av dom som har som jobb att kunna göra det.

    SvaraRadera
  2. Tack för tv tipset Petrusko!

    SvaraRadera

Europa som investering

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Som investerare finns det många olika indelningar man kan göra på världens alla bolag....