Det här med körsång

Det här med körsång är ju något som finns i mitt liv för jämnan. Jag jobbar med det i skolan och jag leder kör i kyrkan. Då är det kanske inte så svårt att förstå att jag tycker att körsång är väldigt trevligt. Dock brukar det tyvärr inte finnas så mycket tid till att sjunga i kör för egen del. Men vet du vad? Den här helgen blev det ändring på det. Den här helgen har jag sjungit för egen del i en tillfälligt ihopsatt kör med ett gäng körmänniskor.

Oj så roligt det ha varit! Oj vilken energboost det blev. Trots långa dagar har det gett så mycket i form av sångglädje och nya bekantskaper. Idag blev det även en hel del återseenden med människor jag inte träffat på sisådär 25 år. Detta när vi besökte min pluggstad Örebro och en kyrka där jag jobbade då.

Nu när dagen och helgen ska landas och kroppen koppa ner i varv är jag så tacksam att jag fick frågan att vara med i detta goa gäng och att orken räckte till för att göra det för oj så mycket det gav. När jag nu ska till att sova gör jag det med en massa toner och fraser rullande i huvudet och i känslan av att både blivit berörd av och varit med och berört med dessa sånger.

Det här med körsång är ju något väldigt gott. Tack att jag får leva mitt i den!