Torsdagsstatus

Godmorgon torsdag!

Igår hade jag och Molly världens bästa heldag tillsammans. Vi åkte till Mall of Scandinavia och käkade en god lunch. Efter lunchen gick vi till DIVR-labs.

Vi spelade ett LBVR-spel (location-based virtual reality) där upplevelsen var något utöver det vanliga. Spelet ”Meet the Dinosaurs) tog oss tillbaka 80 miljoner år bak i tiden. Vi vandrade fritt på en yta på 150 m² men en vägledande röst ledde oss hela tiden i rätt riktning.

Spelet kan vara bland den sjukaste upplevelsen någonsin. Vi kom otroligt nära dinosaurier och allt kändes så himla verkligt. Både mitt och Mollys hjärta pumpade hååååårt när vi satt i ett vattenbryn och gömde oss för en Tyrannosaurus rex(!!!!).

Spelet varade i 25 minuter och när det var slut pustade jag ut pga skräck medans Molly ville köra igen. I extas ringde hon Hugo på FaceTime och berättade vad vi precis hade gjort. Vi bestämde att vi ska boka upp en ny tid alla fyra. Jag är lite osäker på om Leonore kommer att klara av spelet (det är sju årsgräns) och om hon inte gör det så får jag bara avbryta tillsammans med henne.

-DIVR-labs tog fram en rabattkod bara för er! Gör en online bokning och uppge koden PAULA för 15% rabatt ❣️.

Nytt i det gamla: När Leonore kom hem från gymnastiklägret dammade jag av barnens gamla play doh lera med tillbehör. Till en början var inställningen negativ. ”Neeej”. ”Det är inte roligt längre”. ”Vi är stora nu”.

Lyckades på något sätt övertala tjejerna till att testa.

Resultatet? Vi höll på i över två timmar. Vissa skapelser las på en tallrik för att dom ville att vi ska köra dom i ugnen så att dom kan sparas. 1-0 till mamma 😝.

Idag: Startar det gemensamma höstlovet. Senare checkar vi in på hotell för en mysig staycation.

Kortleken är nedpackad så jag hoppas på en mysig kväll framför en brasa. Vi tar det bara piano hemma fram tills incheckningen. Nu strax ska jag ge mig av för en träningsdejt med Lisa på gymmet. Vi har ett riktigt svettigt pass framför oss💦.