Onsdagsstatus

Godmorgon onsdag!

Läget är bra med mig. Leonore går på gymnastikläger fram tills i eftermiddag och tanken var att Molly skulle ha gått på fritids tills idag. Hon har varit risig och hennes förkylningsastma gör att en eländig hosta kan hänga med i flera veckor. Vi hade inte hjärta för att skicka henne på fritids i måndags trots att hon mådde bra.

Molly har fått vara hemma medans jag har jobbat. Checkade ut igår på eftermiddagen och frågade vad hon ville göra.

Hon ville ut på Pokémon jakt. Det är roligt att umgås genom barnens självvalda intressen. Jag förstår inte mycket utav Pokémon spelet men jag hänger med entusiastiskt. Mollys glädje är min glädje.

I två timmar höll vi på. Jag köpte en värmande kaffe, Molly ville inte ha någonting för hon var ”upptagen med händerna”.

Att umgås via egna intressen: När Leonore kom hängde en gemensam vän till barnen med hem. Jag frågade om dom ville att jag skulle lära dom mitt absoluta favorit kortspel Tecken. Jag lärde mig tecken på kollo. Jag har alltid älskat kortspel och i castingen till Robinson frågade dom vad jag ville ha med som personlig sak.

Jag: En kortlek.

Barnen hajade spelet och tyckte det var JÄTTEROLIGT! När vi var klara ville dom spela en omgång till. Vi åker bort imorgon och kör en staycation på ett mysigt hotell och vi bestämde att vi ska packa med en kortlek så vi kan köra mer fast med Hugo!

Idag: Vann det dåliga samvetet, som alltid 🙈. Ställde in arbetsdagen med Mikaela för att istället ha en heldag med Molly. Vi ska testa något nytt. Är det roligt recenserar jag och tipsar det vidare till er, såklart ❣️.