Tisdagsstatus

Godmorgon tisdag!

Kan inte släppa gårdagen. Jag vet inte vart jag var förra Halloween, eller jag tror att jag var på träningsresan på Gran Canaria. Oavsett så var nivån på bus eller godis 2.0.

Vi är med i en facebook grupp där grannar skrev ut på vilka adresser som dom hade maxat dekorationerna och upplevelsen. Flera hus hade satt upp projektorer, anordnat spökvandringar på tomten och… klätt ut sig själva.

En IT clown jagade oss en hel gata!!! Det kändes som en festival. Gatorna i vårt villaområde var fullpackat med folk. Det kändes riktigt festligt och överallt hejade vi på grannar och klasskompisar.

Med bus och godis färskt i bagaget kan vi äntligen lägga Halloween bakom oss. Det känns som att firandet har hållit på i minst fem veckor. Vår dekoration får hänga kvar veckan ut sen åker allt upp på vinden igen. Om jag hade fått välja själv så hade jag tagit ner julgranen när vi ändå var uppe på vinden men det tycker Hugo är alldeles för tidigt 😂😂😂.

Vi delade upp oss på slutet igår kväll. Jag barnen och deras vänner ville gå till ett sista läskigt hus. Hugo gick hem men lämnade aldrig hallen pga påknackningar.

Hade ni också några 2.0 hus som ni besökte igår?