Helgstatus

Godmorgon finingar,

Hoppas att alla har haft en fin helg. Jag glömde helt bort att ändringen av tiden skedde igår. Leonore väckte mig kl 07.30 och jag sa att det var för tidigt att stiga upp. Vid 08 gick vi upp ändå och klockan i köket visade 09. Det kändes som att man hade vunnit första pris! Ytterligare en mysig morgontimme.

Glimtar ur helgen: I fredags kom jag hem till den här underbara synen. Jag hade stått i kö i en timme för att säkra platser på skoldiskot åt Leonore och hennes vän.

Mat är verkligen mitt kärleksspråk. Gud vad jag uppskattar när Hugo lagar mat. Vi käkade hans val av kött och potatis och det var jättegott. Kidsen hade redan ätit så det kändes lite som en dejt ❤️. Tips, tips, tips.

Efter aktiviteterna i lördags satte vi igång med projekt pumpor.

Skrattade så mycket så att jag nästan kissade på mig. Dom tyckte att det var så hemskt att ta ut innehållet.


I efterhand fick jag nys om att man kan använda sig utav en elvisp. Tydligen något som gått vitalt på TikTok vilket jag inte har 🙈.


När pumporna var klara tvättade vi av oss och bytte om.


Vi skulle in till stan och valde att åka in kommunalt.


Vi åker sällan kommunalt och varje gång vi gör det beter sig barnen som att vi är på ett nöjesfält. Allt är spännande och rutschbanor.

Vi hade det verkligen jättemysigt i lördags. Vädret var optimalt och vi skojade och skrattade oss igenom dagen. Molly ville till Buttericks och Leonore till Zara, precis som dom alltid vill.

Leonore vart kär i den här kjolen och tröjan. Hon ville byta om till kläderna på en gång och har sagt att hon kommer att bära det här minst i en vecka.

Vi fortsatte vår mysiga genom att promenera från City till Gamla stan. Det hade hunnit mörkna och vi genade mellan trånga gränder.

Vi hade bokat bord på en av våra favoritrestauranger, Portofino. Här är stämningen alltid på topp och det funkar utmärkt att ta med sig kidsen.

Godast på menyn är FETTUCCINE PORTOFINO. Kalvfilé, tryffelkräm, mascarpone och spenat. Jag tar alltid den.

Tjejerna höll på med en app. Dom gjorde sig själva till tonåringar, oss till gamlingar och så tog dom fram hur vår son skulle ha sett ut. Ändå inte helt orimligt? 😍.

Efter middagen tog vi tunnelbanan hem. Kidsen somnade direkt och jag och Hugo försökte titta ett avsnitt av vår serie men vi somnade också. När vi kom hem brann fortfarande ljusen i pumporna.

Igår hade vi återigen en mysig familjedag där aktivitet för barnen stod i fokus. Mer om det senare idag.

Händer i veckan: Vecka 44 och höstlov. Leonore kör gymnastik läger måndag till onsdag. Molly går på fritids och jag jobbar jobbar fram tills onsdag. På torsdag kör vi staycation och satsar på en härlig långhelg.

Veckans matsedel:

Måndag: Extragod köttfärssås

Tisdag: Rester

Onsdag: Mumsiga wraps

Torsdag: Borta

Fredag: Borta

Idag: är dagen D. Ikväll ska vi äntligen ut och köra bus eller godis. Barnen har verkligen räknat ner tills idag. Under helgen har små gastar, spöken och häxor knackat på hemma hos oss. Vi har gett godis varje gång men Leonore utmanade ett gäng.

Leonore: Vad gör ni för bus om vi säger bus?

Dom: Kastar ägg på er dörr.

Leonore: Gick och hämtade godis på en gång 😂😂😂.

Att kasta ägg känns inte ok men vad är rimliga bus? Hit me era bästa snällbus!❣️