Fredagsstatus

Innehåller reklam för Flora Kliniken

God eftermiddag fredag!

Hoppas att alla har en fin fredagskänsla i kroppen. Här hemma firas Halloween (igen😂). Förra fredagen var Molly på disco och idag är det Leonores tur.

Helgens planer: Vi rattar Leonores disco och har fredagsmys parallellt. Hugo står bakom kvällens middag, han vill göra oxfilé provencale. Vad är grejen med att män ALLTID väljer kött och potatis? Eller det kanske bara är min man?

Imorgon ska vi gå på bio och på söndag och har Molly fotbollscup. Ser fram emot den här helgen, det känns som att den kommer bli mysig med lagom mycket åtaganden. Hur era era helgsplaner ut?

Tre serietips för helgen:

Acapulco: Just nu tittar vi på den lättsamma serien Acapulco. Huvudpersonen i Acapulco är Máximo (Eugenio Derbez) berättar historien om hur det var att arbeta på det glamorösa hotellet Las Colinas på 1980-talet.

Shantaram: Upp med en hand om du också har läst boken Shantaram✋🏼. Jag läste den för över tio år sedan och det är fortfarande en av dom bästa böckerna jag har läst. Nu äntligen har det kommit ut en serie!

”En heroinmissbrukare som fängslats för ett rån flyr från fängelset och startar ett nytt liv som läkare i Bombays slumkvarter; men hans band till brottslighetens undre värld där leder honom till Afghanistan, där han samarbetar med en maffiaboss i en pågående strid med ryska brottslingar”.

The Watcher: En kompis ringde mig när vi låg och tittade på Acapulco. Hon berättade att hon och hennes man hade sträcktittat klart på Netflix serie The Watcher.

I den mystiska thriller följer vi ett gift par som flyttar in i drömkåken. Men det dröjer inte länge för idyllen att förvandlas till en mardröm, detta när de börjar få skrämmande hotbrev från en hemlig person”.

Hemligheten bakom mitt glow: Igår gjorde jag en microneedling på Flora Kliniken.

I en microneedling används ett speciellt munstycke med små, vibrerande nålar över huden. Man skapar ”mikrokanaler” i huden tack vare nålarna som gör att man sedan kan slussa ned uppbyggande och näringsrikt serum djupt ner i huden. Serumet som slussas in är skräddarsytt efter behov. Detta hjälper huden till att bland annat återbilda kollagenbildningen.

Röd som en tomat efteråt

Mot kvällen hade rodnaden lagt sig och jag verkligen kände aktiviteten innanför huden.

& idag känner jag mig otroligt glowig! Känner fortfarande av aktiviteten innanför huden på ett positivt sätt. Just nu har Flora en kampanj där som erbjuder en microneedling till 20% rabatterat pris. Med min kod PAULA får du ytterligare 10%. Passa på att testa just nu när du får hela behandlingen 30% billigare! 😍

Tjuvstarten fortsätter: Åt årets första Saffransbulle igår (😂). Tycker att Bröd & Salt gör dom absolut godaste bullarna.

//Trevlig älg