Don´t look up! Helgernas mest sedda film på Netflix!

gabby garcia:
”I absolutely loved this movie! Creeped me out how real everything felt. This is exactly how America would react if there was a comet hurdling towards us.”

Första dagen på nya året! Solen sken. Det var så fint! 2022! För många tvåor för min del. Är mer förtjust i 3, 6 och 9. Det är mina siffror! Men lägger man ihop tvåorna blir det sex!
Det var länge sen jag skrev ett inlägg. Det är lättare att kasta ur sig saker på Facebook och Instagram. Bloggen är ett tyngre medium. Häromkvällen såg jag Don´t Look Up. Helgernas mest sedda film på Netflix. Ja, den var sevärd! Fångar det virrarr vi lever i! Ett kaledjoskop utan mening men med en underliggande sjukdom i form av att några försöker styra i en viss ordning. Han som spelar gurun för teknikföretaget – vd:n Bash – var synnerligen lik Bill Gates. Pratade pipigt och släpigt! Den kvinnliga presidenten spelad av Meryl Streep skulle ju ge associationer till Donald Trump. Det hela handlar om en stor komet – 60 kilometer bred – som närmade sig jorden och som skulle krossa oss. Och hur mediafolk skämtade bort det medan andra försökte tjäna pengar på det hela! Som alltid! Filmen visar hur korkad och lättlurad mänskligheten är! Ett sorgligt men sevärt spektakel med andra ord.
Niklas Ekström gjorde ett inlägg om filmen och undrade vad den handlade om egentligen. Här är några svar:

Jimmy Neilberg:
Hur naivt korkad människan är.
Jessica Hilgriffin:
Enligt Di Caprio själv handlar den om klimatkatastrofen. Se hans youtube klipp. Själv blev jag så besviken när han som är skådis kan vara så blind. Hur ska då filmen väcka folk?
Parvane Hassani:
Jessica Hilgriffin han kanske inte ”får” säga mer.
Ylva Olofsson Född Olsson:
Jessica Hilgriffin han är Så styrd/köpt/manipulerad tyvärr
Parvane Hassani:
Ylva Olofsson Född Olsson håller med och sen är de rädda för sitt liv mer än vad vi är. Han kan bli avrättad då det är många som har vapen i det landet.
Sebastian Zandler:
Jessica Hilgriffin det sker klimatförändringar på alla planeter just nu i vårt solsystem, då vi kommit in i en del av galaxen med högre fotonmängd, alltså mer ljus och mer värme. De negativa passar på att vilseleda och ge mänskligheten rädsla i form av klimatkatastrofscenariot!
Självklart har vi ansvar att hålla vår planet ren och att agera respektfullt mot vårt gemensamma rymdskepp, men själva klimatförändringen är inte människan orsak till!
Allt annat är lögn och påhitt för den negativa manipulationen!
Ylva Olofsson Född Olsson:
Parvane Hassani ja det är också en riktigt viktig aspekt.
Lennart Nygren:
Parvane Hassani du låter som en hjärntvättad svensk. Vapen i USA är en laglig rätt att äga. Jag är säker att MSM i Sverige målar det ut att vanligt folk är en massa terrorister som äger vapen i USA vilket inte är sant.
Sebastian Zandler:
Lennart Nygren jag tolkade annorlunda, att han menade på bra sätt..
Ja, det blir svårt att införa uppenbar diktatur då många veteraner och även andra har vapen, tom automatvapen. De flesta masskjutningar mot civila har varit CIA-arrangerad
Lennart Nygren:
Sebastian Zandler det är ju dock många vapen i händerna på dom som inte har rent mjöl i påsen. Om folket i Australien inte gett upp sina vapen år sedan så har deras situation i dag varit annorlunda. Förfäderna i USA när constitution var skriven visste nog precis vad som kunde hända i vad dom då såg som framtiden. Ingen överraskning att dems i USA vill göra sig av med constitut
Sebastian Zandler:
Lennart Nygren exakt: the devil dresses in white! ( ang dems).
Lennart Nygren:
Sebastian Zandler vinden har dock börjat vända i USA hur folk ser på dems. Kommer att bli intressant att se den fortsatta utvecklingen.
Wictoria Persson:
En parodi på verkligheten
Helena Palena:
VD:n för Bash var en kopia av Gates! Så mesig röst. Korruption och mygel som i verkliga livet. Rätt bra film!
Margaryta Georgieva
Och Maryl Strip är väl Trump. Handlar om ”hiding in a plain sight”….
Helena Palena:
Margaryta Georgieva Ja! Kul att hon blev uppäten i sin nakenhet på slutet! Vad hette djuret som åt henne?
Sagan Om Ringen:
Helena Palena: Ja, det kände jag oxå tydligt, att den roboten var Gates.
Helena Palena:
Sagan Om Ringen Tror Adam McKay som skrev och regisserade la sig så nära han kunde. Han vill ju ha kvar sina privilegier i Hollywood. Hur man tolkar filmen handlar om hur vaken var och en är om vad det är som styr och hur det går till.
Ullrica Centurion:
Att vägra ta av sig skygglapparna
Dag Wetterholm:
Den speglar väl b la att Big Tech’s sitter i politikernas knän. Sen trodde jag de stora stjärnorna inte var ”här” längre
Helena Palena:
Dag Wetterholm Nä! Det är politikerna som sitter i knä! Överallt och alltid!

Anders Cnattingius: Klimat propaganda
Erik Johansson: Driv med intellekt, därav småkul, dvs såg Svensk ut….🤪🖐🍾
Kalle Thordenberg: Lyssna på vetenskapen. Vetenskapen kommer rädda dig. Annars kommer allt att förstöras.
Sebastian Zandler: Kalle Thordenberg mm, den sanna vetenskapen som vi ofta berövas.

Örjan Blom: Gillade filmen skarpt! Klimat-propaganda, mediadrev/hysteri, fake news o agendor i en salig blandning… tyckte den speglade verkligheten riktigt bra😄🤙🏼

DON’T LOOK UP tells the story of two low-level astronomers who must go on a giant media tour to warn mankind of an approaching comet that will destroy planet Earth. Written and Directed by Adam McKay.

 

…….

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Don´t look up! Helgernas mest sedda film på Netflix!

  1. Björn Sveninge skriver:

    Jag är off topic, men statsskulden i Sverige är 130.000 kr/ person.
    I USA är den 60.526 dollar/ person=547.500Kr.

    Gilla

  2. Björn Sveninge skriver:

    För övrigt vet jag inte vad Netflix är)).

    Gilla

  3. Helena Palena skriver:

    Björn! Varje subjekt ingår i staternas förhandlingspositioner. Vi människor ingår i aktiebolag som kan handlas med. Och folk i Amerika är värre ute. Trodde vi var värst! Tänk när jag skrev om detta på bloggen att Sverige är ett AB då fick jag svar av en höjdare. Ska hämta länken!
    Om du skaffar Apple TV (en liten dosa) och kopplar in i tv:n kan du titta på vad som helst. Och man kan titta när man själv vill. Vill du se om Haijby och kungen t ex kan du kolla på alla avsnitt i ett svep! Och det bästa i kråksångn är att man slipper reklamen! Inte reklam i en enda film. Så bra!

    About Netflix:
    Netflix is the world’s leading streaming entertainment service with 214 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any Internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments

    Gilla

  4. Björn Sveninge skriver:

    https://www.brighteon.com/2aeb6b61-d279-46e1-af77-bac77b24ca3d
    Lyssna på detta den som förstår engelska.

    Gilla

  5. Bonderöven skriver:

    The lunatic is in my head

    Gilla

  6. Björn Sveninge skriver:

    Nu dör människor av vaccinet

    Precis som befarat i det värsta scenariet!

    Gillad av 1 person

  7. Max skriver:

    Helena är ett troll från trollfabriken i Leningrad!

    Gilla

  8. Helena Palena skriver:

    Max! Ja inte är jag ett troll i Reuterfabriken i alla fall! Som styr vad som får sägas i hela världen! 😄😄😄

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.