Fullmånen i Älgrunans kraft

Nu är året snart slut och vi går med fullmånen i Älgrunan över i ett nytt år i Fackelrunans tecken. Vad det innebär kan du läsa i ett tidigare inlägg i bloggen.

Älgrunans fullmåne påminner oss om vägval, magin och sejden och den klarsynthet vi behöver praktisera för att manifestera det inom oss till det yttre. Den symboliserar hur vi väcker det gudomliga i oss för att skapa det uppvaknandet som vi i anden behöver för att känna oss hela. Den ber oss att ta sikte mot det gudomliga för att komma till insikt. Älgrunan har beskyddande kvalitéer och tillåter oss i trygghet att utforska det gudomliga i oss. Lita på det du får till dig.

Det handlar i mycket om att landa i din egen tradition och förvalta det arv du känner är ”hemma för dig” säger Odal, som efterföljs av Klipprunan vars budskap handlar om att vara grundad och trygg i den grunden, det fundamentet varandet har. Var sann mot dig själv och förädla det du har, så att det bär sig till det bästa för dig. Släpp taget om gamla mönster, viskar Årsväxtrunan och den påminner dig också om att som du sår, får du skörda. Minns också att vad du än sår behöver du ta hand om. Inget växer utan näring, alltså är det viktigt att du lutar dig mot Älgrunans visdom och väljer noga vad du vill inleda.

Det är en god tid att fördjupa din relation med dig själv. Gör de inre resor du behöver för att skapa en god inre dialog. Hästrunan påminner oss om att inget är omöjligt, de hinder som finns är de som vårt sinne lurar oss till att se. Genom att återigen, luta dig mot Älgrunans kraft, kan du se med ditt inre och välja rätt och våga välja det som ger dig nya vägar att gå. Våga utforska det okända, våga välja det din själ viskar om. Hagelrunan i Midgård talar om att förändringar kommer, livet kommer att ruskas om ännu en gång, men det är till det bättre. Hagelrunan hjälper dig att rensa ut det du inte behöver ha kvar. Håll inte i, följ med och ännu bättre – hjälp till. Vad vill du släppa taget om? Gör det och ta emot det nya som kommer till dig. Våga också titta bakåt på Livets Stig och reflektera över dina tidigare val. Använd den visdomen till att bryta dina gamla mönster och anamma det nya sättet att vara. I tillit och i kraft.

Hagtornsrunan påminner oss om att våra hinder, blir inte verkliga förrän vi tillåter dem komma in i vår personliga sfär. Håll din energi intakt, släpp inte in det som inte är ditt eller gynnar dig i ditt varande. Var bestämd med vad du tar släpper in och våga säga nej när det krävs. Det är också viktigt att vila i vad dina förmödrar och förfäder viskar till dig. Stillhet, tystnad och tålamod är goda vänner just nu. Eftersträva att ha en klar kanal till det gudomliga så att du strukturerat kan beta av saker istället för att låta dig splittras i energin genom att falla in i rädsla och oro. Glädjerunan avslutar nämligen med att säga – livet är gott. Du vilar i kärlek och så länge du tillåter glädje och hopp vara det som leder dig vidare på Livets Stig är du också trygg.

Gott Nytt År!

Tack 2020 – Vagnsrunans år.
Välkommen 2021 – Fackelrunans år.

{“subsource”:”done_button”,”uid”:”74019D4E-4F90-42D2-BC96-D60DC8F728D0_1608374441112″,”source”:”other”,”origin”:”gallery”,”source_sid”:”74019D4E-4F90-42D2-BC96-D60DC8F728D0_1608406172864″}

Från och med den 1 januari kan du återigen ta del av dagliga inspirationsbudskap på instagram.
Klicka här så hittar du rätt.

Varma kramar

Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *