Äntligen över…

Vi börjar närma oss slutet på ett omtumlande 2020. Vi har gått igenom något vi kanske inte räknade med, eller som vi inte riktigt var förberedda på. Hur det än har varit, så går vi snart in i något nytt. 2021 går är Fackelrunans år och ELDEN är det dominerande elementet.

Fackelrunan talar om den inre elden, den som kan både nära och förtära. Det är viktigt att veta hur du när din inre eld så att den kan hjälpa dig att skapa exakt det du önskar. Året 2021 är därmed året då vi bör lägga fokus på att manifestera våra drömmar.

Fackelrunan talar om den andliga elden som lyser upp ditt väsen och upplyser ditt sinne. Den talar också om vikten av att se över hur du uppfattar det du möter. Det är en god idé att främja det flerdimensionella sinnet och varandet. Allt är inte alltid vad det ser ut som vid första anblicken. Våga stanna upp och se världen ur ett annat perspektiv än det “gamla vanliga”.

Hur du upplever varandet är din sanning. Andra kanske inte delar den sanningen och du behöver då fråga dig själv om du är din sanning trogen eller ej.

Fackelrunan förvaltar din skapandekraft och den visar dig vad du behöver förändra för att kunna skapa det du önskar dig. En viktig aspekt av Fackelrunan är att den sammankallar de personer du behöver för att nå den framgången du önskar, oavsett om det handlar om relationer eller karriär. De som delar din passion, dras till din eld, starkare än någonsin. Så var förberedd på värdefulla, starka möten som skakar om dig och hjälper dig att nå din allra innersta kärna och din kraft och passion.

Fackelrunans 2021 kommer med ännu mer förändring och driver oss till att vara kreativa och skapa ur den inre elden. Vi behöver förvalta vår skapandekraft på ett annat sätt än vad vi tidigare gjort. Balansgången mellan den inre elden (passion) och ditt upplysta sinne skapar framgången utifrån kallet i ditt hjärta. Du manifesterar såsom smeden formar malmet till vackert smide.

Jag önskar dig allt du önskar dig.
Det är du värd!

Kramar
Mira Hilaria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *