Jag förstår inte de som …

Jag förstår inte de som påstår sig slänga ihop en middag med det de hittar i sitt kylskåp. Öppnade mitt och log :)

Chokladen längst ned är efter vinst på Liseberg i sommar så inget inköpt vill jag påpeka men lite svårt att fixa ihop en middag med det som finns där kan jag tycka om inte en soppa med kattmat kan locka den minst kräsne? :)

Jag förstår inte heller de som har tålamodet att puzzla. ”Det stod ”från 1 till 4 årpå denna men det tog max 2 minuter”, tålamod är inte min starka sida :)

Jag förstår inte heller 68årige Moshe Lederfien som sprang häromdagen Berlin Marathon på tiden 5.04,25 med en ananas på huvudet under hela loppet :)

Önskar dig en trevlig måndag kväll <3

4 thoughts on “Jag förstår inte de som …

  1. Finns det bara ägg hemma kan man alltid fixa till en middag. God omelett med tomater och tillbehör majs, blir bra tillbehör och några goda såser.

  2. Hej!
    Jag såg samma pusselbild på instagram för några veckor sedan. 🙂En amerikansk bloggare, författare mm postade den 19/9, Tammy Bleck tror jag hon heter.
    Är lite förvirrad…🙂

    1. Jag skrev inte att jag hade puzzlat :) Det skulle jag liksom inte göra just för att jag har inte tålamod till det. Såg bilden på instagram också men på ett italienskt konto och hade ingen aning vem som låg bakom den. Tack för upplysningen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *