Då & då dyker du upp- Välj ett kort

Jag tänker på dig när något påminner mig

En låt, en doft, en plats- det kan vara precis vad som helst

Jag tycker det är synd att du inte kunde stanna kvar

Men jag antar att du hade dina skäl

Om dom får jag aldrig veta nåt

Du sa inget då och jag förväntar mig inga svar nu

Jag tänker på dig, inte ofta men inte heller sällan

Det är något då & då som jag önskar jag kunde berätta

Vi kände varandra länge, därför kan jag inte låta bli

Du har ju trots allt varit en del av mitt liv

Vi var inte alltid överens och olikheterna var många

Men du var en människa precis som jag

Med en ryggsäck precis som jag

Mitt i livet precis som jag

Jag tänker på dig så ofta jag bara kan

När du försvann blev jag mer medveten om att det är dags att Leva

Inte slösa bort, inte ödsla timmar, minuter, dagar & år
på onödiga saker, på oviktigheter, på motstånd och tråkigheter

När du försvann förstod jag

Då som först
Inte förrän då

Stooort tack till alla som läste bloggen denna fredag 🙏😇🥰.

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs veckans budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp, själ/personlighet och allt som ingår i vår vardag (hem, ekonomi, saker, relationer). Vi är komplexa och mångsidiga- tankar, känslor, erfarenheter, övertygelser, mönster osv…. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av dig/ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv. Ibland kan också insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dras du inte till någon siffra/bild så är det troligtvis inget i budskapen du behöver just nu. Ibland väljer man för att man så gärna vill eller utan att känna något alls, då resonerar oftast inte någonting i budskapen.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Veckan som kommer handlar om att låta saker vara. Det kan vara saker du egentligen vet att du inte kan styra över, fast du försöker hitta sätt att göra det. Det kan vara saker du håller fast vid fast det inte får dig att må bra. Men lika mycket handlar det om att våga göra annorlunda och själv hitta sätt att förändra. Att vilja göra det bra för dig själv och det kan vara svårt att hitta sätt att göra saker bra för dig själv om du inte är medveten och/eller van att lyssna inåt. Det är lätt att bara följa med och göra som du är van vid. Det är dags att förändra något, kanske till och med lämna och gå åt ett annat håll välja något som passar dig bättre. Vad kan du göra just nu för att hitta en ny väg i en situation/relation/något hos dig själv och skapa en ny vana, ett nytt sätt att antingen se på och/eller hantera något/någon?

Kort nr 2: Hur uppmärksam är du på subtila energier/den inre rösten som ofta försöker få din uppmärksamhet? Ju mer här & nu du kan vara, ju mer kommer du upptäcka som du inte lagt märke till tidigare. Det kan vara en låt du hör som upprepar sig flera gånger i rad, en dröm som återkommer, en känsla som dyker upp vid samma tillfälle nåt utspelar sig osv. Dessa saker vill ofta få din uppmärksamhet och berätta något för dig som du kan ha hjälp av, lösa saker med, ibland kan det också vara något som ger dig trygghet. När du väl lägger märke till såna omständigheter gäller det också att inte ifrågasätta eller tro att du hittar på, för det går nästan alltid att relatera till något som pågår i ditt liv just nu och antingen vet du direkt vad det du plötsligt lägger märke till vill säga dig, eller så kommer du på det om du reflekterar/känner efter lite.

Kort nr 3: Det kan kännas som du är trött på någon/något och bara vill komma bort ifrån det. Som om det påverkar dig så mycket så du kanske tar in mer än vad som är bra. Stå/stanna inte kvar för att någon har krav/förväntningar på dig, inte heller för att du måste eller borde. Utan dra dig så snabbt du kan undan. Du behöver din energi själv och har ingen skyldighet att slösa med den gentemot något/någon annan. Det kan också såklart vara du själv som tröttar ut dig, har krav/förväntningar på dig själv… Du tjänar inget på att göra nåt eller vara på ett speciellt sätt bara för att det “alltid varit så”. Det känns som det är lugn och ro som behövs just nu. Koppla bort något/någon för ett tag/för alltid.

🤗💕 KRAM 💕🤗

8 thoughts on “Då & då dyker du upp- Välj ett kort

    1. Tack och åter tack 🙏🥰😇. Hoppas du får en underbar helg. Kramar i massor från mig till dig 🤗❤️🤗

    1. Tack 🙏❤️ för att du läste min blogg idag. Önskar dig en fin helg 🍀🌞. Kramar 🤗❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *