Reflektionsövningar v 2- Välj ett kort

Fredag igen 🤩😍 och Reflektionsövningarna fortsätter. Förhoppningsvis är det någon som hittar nån liten övning som passar under dessa 10 veckor. Det är ju som så att vi bara “vet” när det är något som vi dras till. Sen är det en annan fråga om vi tar oss tid att undersöka vad vårt inre vill berätta.

Upplägget blir likadant som förra veckan. Övningar och tillhörande affirmation…

Önskar alla en fin helg! 🌞🍀🏵

Stoooor kram 🤗 & Tack för idag 🙏🥰!

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra ett eller flera områden av ditt liv- vi är vår fysiska kropp, fysiska sinnen men också vår själ och allt som ingår i vår vardag (hem, ekonomi, saker, relationer). Vi är komplexa och mångsidiga- tankar, känslor, erfarenheter, övertygelser, mönster, personlighet…. Känn in var budskapet resonerar med ett öppet sinne för alla sidor av dig/ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Du är på väg att klara av något, ta dig igenom det sista i nån process/fas. Det kommer såklart kännas skönt men kanske lite ovant att kunna slappna av lite mer. Du har själv valt att lägga energi och kraft på detta och du kan nu se att det lönat sig. Vad har du fått med dig på vägen i form av personlig utveckling och lärdomar/erfarenheter? Dessa har du alltid med dig och kan använda i nya/liknande situationer. 

Kort nr 2: Den här veckan är det fokus på ditt inre. Vad kan du hitta inuti dig som du kan använda? Någon ny idé som kan få komma upp till ytan och utvecklas? En rädsla/oro som du kan definiera och transformera? En längtan som du slår bort så fort den kommer fram, för att du tror att det är omöjligt? Öva på att känna efter så ofta du kan både i ord, tanke, känsla och handling vad som är du eller om det är något du bara “håller på med” eller “håller med om”. Finns det saker inuti dig som du försöker skjuta ifrån dig/förneka så lönar det sig inte i längden. Vad kan du upptäcka om dig själv denna veckan? 

Kort nr 3: För att skingra oro/tvivel behöver du troligtvis landa och samla ihop dig för att komma i kontakt med din magkänsla/intuition. Det är den bästa lösningen på saker & ting istället för att försöka pussla ihop och kompromissa med känsla & förnuft. Har du något trix där du kan återfå tystnad och stillhet inuti? Det kan vara så att du får plötsliga insikter, svar och lösningar som bara kommer från ingenstans, kan även ske i nattdrömmar. Klarhet och lättnad är på gång.

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

4 thoughts on “Reflektionsövningar v 2- Välj ett kort

    1. Tack & åter tack 🙏🥰😇❤️‍🔥 till dig min kära vän ❤❤❤. Kramar 🤗🤗🤗

  1. Jättefin reflektionsövning och träffande budskap 💥 Tack så mycket ❤️❤️❤️🤗⭐️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *