Veckans tips- Välj ett kort

Idag hade jag tänkt berätta om något helt vanligt, nämligen sportlovet i Stockholm.

Men innan jag gör det skulle jag vilja tipsa om en konstnärsportal som min dotter (med team) driver. Om man är konstnär och sysslar med visuell konst (ex. måla, dreja, foto) och på sikt vill kunna leva på det man skapar, är denna portal en superbra grej att vara med i. Art to Business erbjuder just idag (om man blir medlem) en gratis utställning på ett galleri i Stockholm. Hur bra låter inte det?!  För övrigt ingår i medlemskapet ex: coaching, hjälp med marknadsföring och hemsida, förmedling av din konst, utbildning i företagande, community av konstnärer….

Här är länken: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmembers.arttobusinessportal.com%2Famanda-hannasdotter-membership%2F41503%2Fmonthly%2Fbuy%3Ffbclid%3DIwAR1aseZhCputnS6etIgtZL6uEHJlNHYVaouVXzBIxTwP-zYCkremzOW3EUg&h=AT2Z1aiON3yHJeACFvSmKknOAfampQXOR8SynqYF5qQ1p4QsI_dMfXVtjRirqrm6JjAefFDHshN8b8CulUj9-o_DNxlVIC0FlbNr4hZS8re3CqqwLpjMBGuAPUMo58o5s5I

Antingen är detta något du bara väntat på ska dyka upp eller så kanske du känner nån som skulle bli superglad för detta tipset 😊.

Hemma igen efter en mysig & trevlig sportlovsresa med min son till Stockholm. Där bor min dotter och hennes sambo. Vi får passa på att ses på lov då vi jobbar så olika tider och avståndet är stort från min lilla stad till huvudstaden. Brukar bli väldigt trött av sorl och ljud på tåget 🚂, så lyssnade på både pop och relaxmusik på resan upp. När jag inte hade lust att lyssna mer åkte öronpropparna fram 😄.

Trots att man numera kan ringa videosamtal så att det känns som om man ses, så är det ändå en helt annan känsla att kunna ses live. Och kramas! På alla~❤ dag bjöd jag hela gänget på grill & sushibuffé. Har aldrig sett en så kallad “running sushi” där tallrikar med sushi åkte förbi bordet hela tiden så det bara var att ta ut en tallrik när man såg något man var sugen på 😯😋.

Vi har även hängt i soffan och kollat på film 📺.

Vi har varit i Livrustkammaren där det även pågick en utställning av kungligheter målade i Mangastil 🎨. Superhäftigt! Har inte varit i Livrustkammaren sen jag var liten.

Det som slog mig mest var hur avancerade vissa kläder var. Men även damernas skor som var minimala. Kan inte ha varit skönt alls, stackars drottningar och prinsessor 😰. Den märkligaste av alla klänningar fick mig att fundera på hur vissa praktiska grejer gick till, ex toalettbesök 😅😯

En annan rolig sak var en mätsticka som visade hur långa kungligheter var. Det visade sig att jag var lika “lång” som drottning Kristina, den coolaste av dom alla enligt mig. 155 cm… 😅😄

Sportlovet var verkligen lyckat, längtar redan till nästa gång vi åker 🥰.

TACK 🙏❤ för att du läste min lilla summering av sportlovet. Välkommen tillbaka nästa vecka!

VECKAN VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- vi är vår fysiska kropp, fysiska sinnen men också vår själ och allt som ingår i vår vardag (hem, ekonomi, saker, relationer). Vi är komplexa och mångsidiga- tankar, känslor, erfarenheter, övertygelser, mönster, personlighet…. Känn in var budskapet resonerar med ett öppet sinne för alla sidor av dig/ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Någon förändring/transformation/avslut är nödvändigt och har fyllt sitt syfte. Någonting är klart och det är dags att gå vidare. Detta kommer gynna din personliga utveckling men det gäller också att våga erkänna vad som inte längre behövs och avsluta. Du känner själv om du inte mår bra av något och du kan även känna igen det på hur tankarna går i cirklar, utan nån nödlösning. Det som fastnat och står still behöver göras något åt och det är ingen annan än du som kan göra det. Du kanske är i konflikt mellan tanke och känsla. Eller finns det någon form av rädsla för att förändra det du egentligen både vet och känner starkt. Det är dags nu, att släppa allt onödigt bagage oavsett om det är något upprepande/gammalt hos dig eller någon annan person/situation som är ohållbar och klar (kanske för längesen). Egot försöker i såna här situationer hindra dig genom att peka endast på negativa aspekter både hos dig själv och resultatet. Vad är det värsta som kan hända? Glöm inte att det bakom eventuell rädsla finns en önskan om lättnad också.

Kort nr 2: Nu lättar det och du får tillbaka energi och inspiration. Du kan släppa på lite fokus och ta nya tag. Känslomässigt upptar något/någon inte heller dig lika mycket. Du kan även passa på att fira lite, att du klarat av en period där du varit tvungen att både ha tålamod och ha självdisciplin men tack vare det har du också fått mer tillit till dig själv. Du vet vad du är kapabel till och du känner också mer trygghet med/inuti dig själv, vilket också gör att du slipper “vara på din vakt”. Det kan också varit så att du varit tvungen att stå på dig och vara bestämd på nåt sätt. Detta har/ger nu resultat i form av att du känner dig gladare och nästan som att du har vunnit nåt, för innerst inne visste du vad som var rätt för dig. 

Kort nr 3: Antingen börjar en struktur, en ny vana ta form eller behövs det. Du behöver bena ut exakt vad det är du nu inte har riktigt koll på i ditt vardagsliv eller om det gäller din hälsa för att kunna reda ut hur du vill att det ska vara och sen gå igenom vilka strategier du ska använda/hur du ska lägga upp det hela. Det kan såklart röra fler än ett område av ditt liv som hör ihop: exempelvis kroppen och hemmet som påverkar varandra. Vad behöver nu balanseras upp? Ge inte heller upp när du kommit på någonting för det kan ta tid men det kommer också ge resultat om du ärligt vill ordna upp något (rutiner, se över budget, söka jobb)… Allt som hör till vardag/livsstil överlag där du känner att det inte riktigt är som du vill. Det kan vara ett beteende du använder i vissa situationer som du vill se över. Det kan vara en övertygelse om vad som är “rätt” att äga eller göra som inte stämmer överens med den DU är.

❤️‍🔥 KRAM ❤️‍🔥

7 thoughts on “Veckans tips- Välj ett kort

  1. Så roligt ni ha haft💕
    Tack för veckans budskap🤗Det passade utmärkt.
    Får besök av min syster fre-lör🙏🏻Ska bli så roligt!
    Kram till Dig💗

    1. Hejsan 🙋‍♀️. Ja, verkligen. Hade semesterkänsla trots det grådassiga vädret 😄. Härligt att träffa min “lilla” prinsessa 👸.
      Vad trevligt med en gäst. Hoppas du & jag snart kan kolla nåt besöksdatum för mig 😉.

      Massa kramar 🤗❤

  2. Tack så jätte mycket för budskapen 🙏
    Jag tänkte fråga dig ang din dotters företag. Jag får inte upp några länkar om jag trycker på din orangea text, snälla kan inte du lägga ut länkar.
    Jag har en nära vän, hon skulle verkligen om någon behöva få den här informationen. Hon kommer tillbaka hem hit till Sthlm efter 3år i Mexico efter hon & killen behöver ett break ett tag från varandra.
    Hon målar helt fantastiska saker och skulle verkligen behöva få en chans med sin konst att få ett kontaktnät här, nu när hon kommer i slutet av Mars.
    Så snälla kan du skriva länken här så ska jag skicka den på en gång och hoppas hon hinner bli medlem innan svensk tid har passerat nytt dygn (Mexico är 6h bakom oss). Jag tror att hon sover just men tänkte väcka henne med den här super fina överraskningen & chansen din dotter ger!
    Tusen tack igen för alla dina fantastiska budskap 🙏💞

    1. Hej och TACK för att du läste bloggen idag! Jag har mailat dig länken och även uppdaterat här inne på bloggen. Hoppas du hinner se det och skicka till din väninna. Ja, det är verkligen ett bra koncept med mycket hjälp och stöd så att man inte känner att man är ensam. Återkom gärna via mailet jag skickade dig (om du vill såklart 😉 ) och berätta hur det gick.

      Trevlig helg och massa kramar till dig från mig <3 <3 <3

    2. Hej Helle.

      Min dotter uppdaterade länken till ditt svar och sa att utställningen man får gratis om man blir medlem är Galleri Grip på Kungsholmen i Stockholm. Du kan ge den här länken till din väninna (eller den i bloggen).

      https://arttobusinessportal.webflow.io

      Kram 🤗❤

  3. Drogs intuitivt till nr 2… varit mycket 2 or ett tag 🙏🏻🥰😅 och väldigt passande budskap, lämnat mycket bakom mig nu, skalat ett lager… det är så skönt ❤️❤️❤️ Tack så mycket, kramar i massor 🤗🤗🤗

    1. Härligt 🤩😍. Och trevligt att du följer min blogg 😇⭐. Massa kramar till dig från mig 🤗❤🤗❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *