Just nu – November 2022

Första lördagen i månaden hakar jag som vanligt på kulturkollutmaningen. Kika även in hos Enligt O, Fiktiviteter, och dagarna går och Västmanbok.

Just nu…

… läser jag Summan av alla synder av Louise Penny. Jag läste hennes Det ondas väsen i september, och efter att jag lagt ut en recension av den så fick jag både Summan av alla synder och Hus av glas av förlaget. Så då blev lockelsen för stor. Om allt går i lås så ska jag intervjua Louise Penny på onsdag, inom ramen för Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall. Ja, hon är på länk, men det ska bli spännande. Nu i helgen ska jag ta fram frågor.

… ser jag på From Scratch på Netflix med maken. Vi såg slut första säsongen av Tunna blå linjen i veckan, och hade tänkt se andra säsongen direkt, men alla avsnitt ligger inte ute än så vi valde att se något annat så länge. Det blev From Scratch. Jag ser tredje säsongen av Derry Girls på egen hand – gillar verkligen den serien.

… lyssnar jag på ett antal olika låtar från favoriter som släppt nytt de senaste veckorna. Mycket intressant som dykt upp på Spotify, som nytt från Keith Urban, Halestorm, Pink m.fl. Men den låt som sitter i huvudet är Hälsa Gud av Miss Li:

…längtar jag efter flera saker i veckan som kommer. Måndag-tisdag ska vi på ett jobbevent som jag tror och hoppas kommer att bli riktigt bra. Onsdag-lördag är det Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall, och jag ska gå på det jag kan, framförallt kvällarna. Och på onsdag kväll ska jag alltså intervjua Louise Penny. En vecka att se fram mot!

3 kommentarer

  1. Vad spännande att intervjua Louise Penny! Min nästnästa bok kommer att bli Summan av alla synder 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.