Hett i hyllan #317

Dags för Hett i hyllan – inspirerad av Bokföring enligt Monika som skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Då har vi kommit till oktober 2020. Den fjärde olästa boken från den månaden som dyker upp i Hett i hyllan är en överraskning från Polaris: Den tredje systern av Sara Blædel. Det är den tredje och avslutande delen i en serie, och alla tre står i min hylla. Det här är en serie som jag har tänkt läsa, och enda skälet att jag inte gjort det än är att det finns så många serier och böcker jag vill läsa. Fortsätter jag med min Hett i hyllan utmaning kanske den här serien blir bra att ge sig på.

Det brutala överfallet på Artie får systern att komma med avslöjanden som ställer allt på ända. Därför stänger Ilka begravningsbyrån och beger sig söderut med förhoppning om att äntligen få veta sanningen om sin far.

Den tredje systern är den tredje och sista delen i trilogin om Ilka, begravningsentreprenörens dotter, och hennes jakt på sanningen om den far som övergav henne när hon var sju och aldrig mer hörde av sig. De två första böckerna i serien är Min fars hemlighet och Ilkas arv.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.