Tisdagstrion v. 42: OBS!

Från Ugglan & Boken: Varje tisdag kommer jag att publicera en trio böcker på ett visst tema, och du är varmt välkommen att delta! Knåpa ihop din egen trio, lämna din länk här i kommentarsfältet och hoppa runt på andra deltagares bloggar och ta del av spännande tips. Alla teman finns bestämda i förväg och går redan nu att läsa här (och via länk på Ugglan & bokens startsida). 

Veckans tema är OBS! (en titel på varje bokstav: O, B och S)

Idag är jag på resande fot igen, så kanske jag inte hinner titta in hos er andra. Men ett inlägg har jag förberett. Tur att temat är relativt lätt. Idag har jag valt tre spänningsromaner som jag läst i år. Alla tre är skrivna av svenska kvinnor, alla tre är delar av serier jag följer.

  1. Offermakaren av Viveca Sten. Första delen i serien Åremorden. Vinter, snö och Jämtland – ja, ni förstår att jag ville läsa den.
  2. Björnen sover av Emelie Schepp. Sjunde delen i serien om Jana Berzelius. En bladvändare som utspelar sig i Norrköping.
  3. Slukhål av Tove Alsterdal. Andra delen i serien om Eira Sjödin. Utspelar sig i Ådalen och regionen runtomkring. Välskrivet med fina miljöbeskrivningar.

11 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.